Transformacija svetskog super modela Adrijane Lime nakon porođaja šokirala je ceo svet. Njeni obožavaoci ostali su otvorenih vilica kada se poslednji put pojavila u javnosti u svom do sada najboljem izdanju.


Zablistala na Nedelji mode

profimedia-0913332801.jpg
affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Adrijana Lima zapalila sve u Parizu


I dok se o njenoj transformaciji naširoko priča, tu su i teorije da se podvrgla estetskim zahvatima ili Ozempicu. Ipak, oni koji su malo više pratili njen život proteklih meseci svesni su da je manekenka bila u vojničkom režimu, te je transformacija rezultat mukotrpnog rada.


U avgustu 2022. Adrijana je rodila treće dete — a narednih godinu i po dana nisu bili najlakši za zvezdu. Još tokom trudnoće, Lima je izjavila da ne planira da se brzo vraća u formu, jer ne želi da muči svoje telo.

profimedia0694430716.jpg
Profimedia Kritika se su samo pljuštale


Bila je na meti napada zbog izgleda, nazivali su je debelom, ali nije odustajala od pojavljivanja u javnosti.


Na Nedelju mode u Parizu došla je gotovo u najboljoj formi, ali da bi sve oduševila svojom uskim strukom, morala je ozbiljno da se potrudi.

adrijana-lima0777114311.jpg
SplashNews.com / Splash / Profimedia Manekenka nije odustajala od pojavljivanja u javnosti


Za Adrijanin režim ishrane brine nekoliko stručnjaka: dijetolog i stručnjak za kinesku medicinu. Oni svake nedelje sastavljaju poseban meni za Adrijanu, kojeg se trudi da se pridržava, navodi Wanted.


Na snimanjima nosi sa sobom termos torbu punu pripremljene hrane. U njima se najčešće nalaze salate, nemasno meso, riba, voće i zeleni smutiji za užinu, dok kao priloge preferira leblebije, smeđi pirinač i edamame pasulj.

profimedia-0913329408.jpg
affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Imala je vojnički režim


Takođe, Victoria's Secret anđeo nastoji da pije mnogo vode i biljnog čaja. Poslednji, prema rečima Lime, pomaže u pročišćavanju organizma. Ipak, dijete sa ozbiljnim deficitom kalorija model ne odobrava. Kaže da joj je potrebna energija ne samo za hodanje po pisti, već i za podizanje dece.

Boks i HIIT trening

Takođe, manekenka redovno trenira.

adrijana-lima-1.jpg
Printscreen Instagram Lima ima jake treninge


„Jedva sam preživela, bilo je veoma teško… Ali mi se dopalo!“ — otprilike s takvim raspoloženjem Adrijana Lima izlazi sa svakog treninga.

Voli mirne vežbe - poput pilatesa i joge, ali ne skriva da joj prave rezultate donose visoko-intenzivni treninzi — boks i HIIT. Ako redovno odlazite u teretanu, suvišni kilogrami zaista brzo nestaju, ali rizik od povreda je takođe veliki, pa model trenira sa ličnim trenerom i pazi na tehniku.


Trčanje

profimedia-0912374140.jpg
Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia Jedno je sigurno, nikad bolje nije izgledala


Pored osnovnih treninga, Adrijana redovno trči. Ima i još jedan tajni trik za vitkost. Svako jutro, deset minuta skače na vijači, sve dok "ne počne da joj brzo kuca srce". Vijaču čak nosi sa sobom na odmor: zauzima malo mesta u koferu, a koristi od nje su ogromne. I gledajući Adrijanu Limu, to zaista deluje uverljivo!

(Kurir.rs/I.M.)

TikTok/atjclips Adriana Lima