Manekenka i glumica Elizabet Harli i u 58. godini održava savršenu liniju, a nedavno je otkrila i kako i dalje ima prepoznatljivo "zmijsko telo". I ne, nisu tretmani.

instagram-printskrin-elizabet-harli.jpg
Printskrin Instagram 


Sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila je svoju tajnu ishrane. Elizabet je započela natpis navodeći da je često pitaju kako izgleda njena zdravstvena i fitnes rutina, pre nego što je podelila svoj (iznenađujuće) jednostavan odgovor.

Ovo je njena tajna


- Moja mantra je: ne jedi previše, prebrzo, prečesto ili prekasno. Ili, drugačije rečeno, jedite manje obroke, pravilno žvačite, zabranite grickanje i večerajte ranije. Ovo radi u mom slučaju. Ne pijem čudne zelene sokove ili šejkove i uzimam suplemente samo ako mi krvni test kaže da mi nešto nedostaje - napisala je.


Ona je zatim nastavila da objašnjava od čega se sastoji njena ishrana.


- Trudim se da povrće ili voće bude jednako polovini svakog tanjira koji pojedem – odnosno ako imam sendvič, pojedem i jabuku. Jedem skoro sve, ali samo nezdravu hranu imam kao apsolutnu poslasticu – i nezdravu hranu računam kao sve što sadrži bilo koji sastojak koji nemam u sopstvenoj kuhinji, tako da to uključuje „dijetu“ i „nisko-masni“ sve, sva gotova jela, sve kupljene sendviče, kolače i keksiće i sve gazirane napitke - objasnila je.


Elizabet je takođe u svom postu dala uvid u svoju rutinu vežbanja ili nedostatak iste.


- Osim dijete, moj drugi savet je da se više krećete. Ne idem u teretanu niti radim bilo koju vežbu, ali sam izuzetno aktivna - objasnila je.


I kao što je napomenula u svom Instagram postu, ona se kloni prerađene hrane.


- Volim jednostavnu, prirodnu, laku hranu. Zaista ne volim hranu sa puno hemikalija ili aditiva.
Elizabet je takođe jednom prilikom otkrila da bi "radije radila u kući nego išla u teretanu“ i da bi "radije ribala ogledalo – ono radi za telo isto toliko kao i teretana".


(Kurir.rs/I.M.)