Dosta vam je više “poplave” u kadi i sudoperi svaki put posle kupanja ili pranja sudova, dosta vam je neprijatnog mirisa iz odvoda koji se širi i dalje od kupatila i kuhinje! Znate šta vam stvarno treba ako stvarno hoćete da rešite problem? OVO čudo!

Ova izuzetna pena nije samo običan čistač – ona je rezultat napredne tehnologije koja se bori protiv nakupljenih naslaga, masnoće i drugih nečistoća koje mogu uzrokovati probleme s odvodom. Njena specijalna formula prodire duboko u cevi, razgrađujući i najtvrdokornije zapušenja uz minimalan napor. Poručite penu za otpušavanje odvoda OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Zašto odabrati penastu formulu?

Efikasno delovanje: Brzo i efikasno uklanja masnoću, dlačice i druge otpatke koji se nagomilavaju u cevima.

Jednostavna primena: Samo nanesite, ostavite da deluje i isperite. Bez muke i stresa!

Bezbedna: Pena ne sadrži agresivne hemikalije koje bi mogle štetiti vašem zdravlju ili okolini.

Dugotrajno rešenje: Redovnom upotrebom, ne samo da ćete očistiti odvod, već ćete i sprečiti buduća zapušenja.

1 pena.jpg
Promo 



Idealno rešenje za svaki dom

Bez obzira na to da li se radi o kuhinji, kupatilu ili bilo kojem drugom mestu u vašem domu, naša pena je savršena za sve vrste odvoda. Ne dozvolite da vas problemi s odvodom spreče u uživanju u svakodnevnim aktivnostima. Uz ovu penastu formulu vaši odvodi će biti čisti i prohodni!

Ne čekajte da zapušenje postane ozbiljan problem – poručite penu za otpušavanje odvoda OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo