Kad planirate venčanje trudite se da sve bude savršeno. Međutim, šta ako mislite da sve ide bez problema, ali onda shvatite, usred jednog od najvažnijih delova svadbene ceremonije, da nešto nije u redu? Kako bi to podneli?

TikToker Beki Džefris podelila je snimak svoje svadbene ceremonije. I baš kada je razmenjivala zavete sa suprugom, shvatila je da se dogodilo nešto o čemu je imala noćnu moru samo nekoliko dana ranije: nije imala pola venčanice. I to sekund pre nego što je izgovorila "da".

mlada prekinula venčanje foto tik tok (4).png
printscreen/tiktok/jetsetbecks 

Zato je mlada uzela mikrofon i rešila da prekine ceremoniju kako bi ispravila svoju veliku grešku. Svi su znali šta se tačno dešava. Nije paničila niti se uznemirila, već je jednostavno sve obavestila da želi da obuče drugu polovinu svoje venčanice i da svi gosti, molim vas, sačekaju.

Srećom, imala je pomoć od prisutnih koji su trčali da odu po drugu polovinu venčanice, te su otrčali da joj donesu plašt od tila i zakače joj ga. Nakon toga se vratila redovnom rasporedu svadbenih svečanosti, "OK. Možemo da nastavimo."

mlada prekinula venčanje foto tik tok (2).jpg
printscreen/tiktok/jetsetbecks 

Ono što je svima zapalo za oko je kako se ona snašla u ovoj ne tako zavidnoj situaciji. Činjenica da je svoju smirenost zadržala netaknutom sve vreme, dok je zadržala pozitivan, optimističan stav u vezi sa haljinom, i da nije odisala ni trunke „Bridezilla-nessa“ impresionirala je mnoge ljude u odeljku za komentare.

Drugi su takođe pozdravili činjenicu da se „nije izvinila“ što je zaustavila venčanje da završi haljinu, jer je to bio njen poseban dan i želela je da bude baš onako kako je zamislila. I nju je teško kriviti, s obzirom na prosečnu cenu svadbene proslave u Sjedinjenim Državama.

(Kurir.rs/I.M.)