Naledi Repaja, ovdašnjoj javnosti poznata i kao srpska snajka iz plemena Zulu, i njen suprug Bojan kupili su kuću na selu, što je ona i pokazala na Jutjubu. Kuća je stara više od 100 godina, prilično je oronula i bez struje, a tu je i obor u kome će čuvati domaće životinje.

"Dobili smo staru srpsku kuću. Svuda smo išli i naišli na ovaj raj. Kuća je stara više od 100 godina, kruške i maline u dvorištu su božanstvene. Vrata su nam malo oguljena, a nemamo ni struje, sve smo očistili, stvari koje smo pronašli takođe i sačuvali ih za korišćenje".

naledi repaja 1.jpg
Printscreen YouTube 

Kuća i imanje se renoviraju, tu je bager, radovi uveliko traju, a Naledi dodaje:

"Jako sam srećna što ćemo imati veliko dvorište".

Ističe da ima sjajne komšije koji priskaču u pomoć u renoviranju kuće, a neki su joj čak poklonili i nameštaj za novi dom.

"Ostaje nam da ovako živimo 100 godina, minimum, ako može i duže. Živeli dragi ljudi i da nastavimo da radimo nešto lepo svaki dan i da živimo za nešto lepo", naglašava.

Srpska snajka iz plemena Zulu rekla je ranije da je devet godina živela u Beogradu i da su odabrali plac na kom će, kako se nadaju, do kraja godine izgraditi kuću. Oduševljena je seoskom idilom, pa je publiku na društvenim mrežama upoznala sa tom lepotom. Već se oprobala u određenim seoskim poslovima i prikazala kako hrani kokoške dok su njenu ćerku i sina oduševile domaće životinje. Poručila je da se u selu ne spava jer ima mnogo posla, ali njoj to nije nikakav problem, prenosi Blic žena.

Oduševljena je lepotom i načinom života na selu u Srbiji, a obišla je do sada brojne svetske destinacije. Ima nečega posebnog u toj idili, sasvim jedinstvenoj. Nažalost, mnogi napuštaju svoja seoska imanja u potrazi za boljim životom što je svakako stvar izbora ali sreća se može pronaći i u malim mestima, ako vas tamo čeka.

Naledi se sa svojom porodicom seli u Malo Crniće u Braničevskom okrugu.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video

Kurir televiz MALO JE POZNATO DA JE OVO VOJVOĐANSKO SELO BILO SRPSKA PRESTONICA, a danas je poznato po neobičnom muzeju i "ZELENOM ZMAJU"