U poslednje vreme se češće možemo čuti kako se parovi odlučuju da sačekaju sa intimnostima do braka. Ono što se nekada davno podrazumevalo, sada se ponovo vraća u "modu". 

Međutim, ne dele svi lepa iskustva zbog ovakve odluke. Naprotiv, mnogi su se pokajali jer su čekali do braka pre nego što su imali intimne odnose sa svojim partnerom ili partnerkom.

profimedia-0316991740.jpg
YAY Media AS / Alamy / Alamy / Profimedia 

Jedna devojka otkrila je da se tek skoro udala, a na nagovor svog sadašnjeg supruga sa seksom su sačekali dok ne uplove u bračne vode. 

Ona se požalila se na Reditu da se ojeća prevarenom nakon što je otkrila da on ima "mikropenis" tokom njihovog medenog meseca.

U objavi koju je podelila pod nazivom "Jesam li šu***?", 27-godišnja žena objasnila je da je njen 32-godišnji suprug odbijao njene pokušaje stupanja u intimne odnose i izvlačio se da je on takav, ‘staromodan‘.

1-sokirana-stockphotoattractivewomansayingthanksbutnobeautifulgirldenyingproposalmakingstopgesturewith670808524.jpg
Shutterstock 

Međutim, nakon što je otkrila da on ima abnormalno mali penis, potražila je savet na internetu jer se oseća krivom što je uzrujana zbog toga i što je on verovatno lagao o tome zašto želi čekati do braka s intimnošću.

"Dakle, bili smo u vezi samo šest meseci. Bili smo vereni još šest i upravo smo se sad u subotu venčali. Doslovno sam se vratila s medenog meseca pre nekoliko sati", započela je svoju ispovest.

Primetila je da njen suprug nije religiozan, ali je stalno tvrdio da je "staromodan" po tom pitanju i da se želi čuvati do braka.

"Nekoliko smo puta bili blizu toga da imamo seks, ali nikada nismo otišli tako daleko. Pokušavala sam, ali uvek bi prestao nakon što bi situacija ‘otišla predaleko‘", priznala je.

profimedia0623531685.jpg
Profimedia 

Nakon što je otkrila da mu je penis dugačak ‘oko tri centimetra‘, htela je znati ima li pravo biti ljutita zbog toga.

"Jesam li ja šu*** jer pišem sve ovo i ljutita sam zbog toga što sam čekala do prve bračne noći da bih saznala da on verojatno nije tako ‘staromodan‘ kao što tvrdi da jeste? Neću mu se rugati, iskreno ne znam ni kako bih započela tu temu s njim", napisala je na Reditu.

"Iskreno, ponašala sam se kao da se ništa neobično nije dogodilo i otišla sam s njim u grad, ali... Ne znam. Nekako se osećam prevareno. Kao da je sve poluistina... Ili mi je nešto namerno prećutao. Ovo je u najmanju ruku bilo neočekivano", zaključila je.

Mnogi su joj u komentarima poručili da se ovde radi o većem problemu od veličine penisa njenog novopečenog supruga.

"Ovo je ozbiljno pitanje poverenja", "I ovo vam je, deco, razlog zašto se ne čeka do braka sa seksom", bili su samo neki od komentara.

(Kurir.rs/Avaz/M.J)

TikTok/fiaatopete Muškarac živi sa seks lutkom