Beograđanka Ana Rikalo Čelebi (25) je sa svojim partnerom iz Turske tokom trogodišnje veze savladala sve predrasude i ovog leta s njim stala na ludi kamen.

Ana je na TikToku objavila fotografije sa svadbe, a potom i ispričala priču o svojoj ljubavnoj vezi sa Turčinom. U svojoj priči je objasnila kako je tokom tri godine ljubavi, zajedno sa njim, savladala brojne izazove i predrasude, dok konačno nisu odlučili da se venčaju.

"Upoznali smo se u maju 2021. godine. Dogovorili smo se da probamo vezu na daljinu. Kad smo bili zajedno bili smo najsrećniji, onda smo se rastajali teškog srca. Da se više nikad ne bismo rastali, venčali smo se", napisala je Ana u TikTok objavi.

Kaže da su morali da prebrode mnoge predrasude.

"Različita vera, različiti jezik, veza na daljinu, različita kultura, razlika u godinama", nabrojala je Ana neke razlike, a potom dodala:

"Aerodrom nam je bio najlepše i najtužnije mesto. Samo jednom nisam plakala kada sam išla kući, kada sam znala da je tome došao kraj i da ćemo živeti zajedno. Cenite ako partner živi u istom gradu kao vi, ako možete nekoga da zagrlite svaki dan. Mnogi parovi nemaju tu sreću i broje dane mesece i godine da vide svoju voljenu osobu. Mi smo uspeli nakon tri godine uz puno odricanja i kompromisa međusobnog da budemo zajedno".

Mnogi korisnici TikToka koji su odgledali video, ganuti Aninom pričom, ostavljali su komentare u kojima su njoj i njenom partneru poželeli samo sreću.

"Treba živeti po svojim pravilima i preseći sve generacijske obrasce koji nas guše i ograničavaju. Srećno!", "Samo napred, život gura napred", "Predivno je čuti ovako nešto. Sve najbolje želim. Živeli", "Navedene stavke nisu bitne za brak. Ima nešto drugo, veće, bitnije! srećno vam bilo", glasili su samo neki od komentara ispod njenih snimaka.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video

tiktok/@ero.y24 turčin