Prevara u braku se uvek otkrije pre ili kasnije. Međutim, nekada nisu samo partneri upleteni u ovu spoznaju neverstva već i deca. Ljubavnice ili ljubavnici ne razmišljaju o tuđim osećanjima i kako će to uticati na celu porodicu

Ovakav slučaj ispričao je mladić koji je saznao da njegov otac ima ljubavnicu, a to mu je lično ona otkrila.

redit0681030034.jpg
Vladyslav Yushynov / Alamy / Alamy / Profimedia 

"Imam jedno jedinstveno iskustvo kojem se mnogi čude ali je tada bilo vrlo realno i nekomično. Naime, moj otac radi u državnoj firmi dugi niz godina, a kako ima muških, tako ima i ogroman broj ženskih službenica. Jedna od tih službenica bila je, nazvaću je Marina, koju moji roditelji poznaju otkako se zaposlila u firmi, nekih 5-6 godina. Išli su zajedno na neke proslave Novih godina, Osmog marta i tako dalje. Kada bih išao do oca da me doveze iz škole, Marina je uvek sa njim bila napolje na poslednjoj puš-pauzi i ponašala se prema meni kao prema mlađem bratu jer je godina mojeg starijeg brata, u tom trenutku 25,6. Ono što niko od nas nije znao je da su svih tih 5 godina, Marina i moj otac bili u vezi. Iako je bila mlađa od njega pola života", počeo je priču ovaj madić.

dopisivanje-telefon-devojcice.jpg
Profimedia 

"Kao grom iz vedra neba jednog dana, skroz neočekivano, meni i bratu stiže zahtev od nekog novog profila, istovremeno. Nakon toga i zahtev za poruku, koji kaze 'Evo da vidite šta vaš otac šalje mladim devojkama' i dve fotografije njegovog polnog organa u prilogu. Naravno, nije nam nam trebalo duže od 10 sekundi da shvatimo da se zaista i radi o našem ćaletu. On je tada želeo da prekine i ona ga je uslovila slikama, ali je on ipak raskinuo. Nakon toga su se ćale i keva svađali nedeljama i shvatili smo o čemu se radi, ali nikada nismo želeli da pričamo sa njima o tome. Kako biste vi?", upitao je ovaj mladić na forumu.

Ova objava podilga je veliku pažnju na Reditu.  VIše od 90 komentara bilo je ispod posta, a mnogi su komentarisali i svoja iskustva sa kolegama i koleginicama sa posla.

A kako izgleda kada se mlada i naivna Lia zaljubi u Pertua, pa "uleti" u neverovatan ljubavni trougao, gledajte u seriji "Veruj u ljubav" koja se prikazuje radnim danom od 15h i 20h samo na Kurir Televiziji.

Veruj u ljubav PR termin.jpg
Kurir 

 (Kurir.rs/M.J)

02:08
"LJUBAVNICA TRAŽILA KRUŠEVAČKOM UBICI 13.500 EVRA DA ISPLATI BIVŠEG MUŽA?!" Radulović: Slučaj ukazuje na veliku opasnost u Srbiji Izvor: kurir televizija