Otkrivanje pola deteta na spektakularan način postalo je uobičajena pojava među budućim roditeljima, a čin se svodi na to hoće li se odnekud pojaviti roze ili plava boja koja označava da će se roditi devojčica odnosno dečak.

Međutim, kako to obično biva, prigoda koja treba da bude simbolična uz okupljene prijatelje i rodbinu, vremenom je poprimila neviđene razmere, pa tako neretko imamo priliku da vidimo bizarne scene koje završe i na društvenim mrežama.

Tako je jedan par uspeo da otkrivanje pola deteta podigne na viši, odnosno na bahatiji nivo, zbog čega su postali viralni na društvenim mrežama.

Da bi saznali kog će im pola biti beba, oni su kupili (ili iznajmili) džip. Skupoceni automobil bio je sakriven iza kartonskog panoa koji je bio vezan mašnom, a kada su ga odvezali, ukazao se džip roze boje, na osnovu čega su otkrili da će postati roditelji devojčice.

Snimak je za kratko vreme prikupio desetine hiljada pregleda na društvenim mrežama, a mnogi su ovaj događaj ocenili kao "najbahatije otkrivanje pola deteta ikad".

"Ma, puka sitinica. Samo 200.000 evra", "Muka mi je od ovakvog bahaćenja", "Meni je nejasno kako se svaka majka u ovakvom postupku kao iznenadi polom deteta, koje će uskoro roditi", "Za ovo treba uvesti porez", pisali su besni tviteraši ispod video snimka.

Pojedini su se i zapitali da li će voziti auto u takvoj boji ili će morati da ulože dodatni novac da roze prefarbaju u neku klasičnu nijansu?

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video

tiktok/kc.fulton Otkrivanje pola bebe i razočarenje tate