Evie Ris godinama unazad važi za glumicu koja pomera granice u industriji filmova za odrasle. Kako je istakla spremna je razne izazove, ali postoji jedna stvar koju ne dozvoljava nikome da uradi.

Ona priznaje da je neko ko je "sve to uradio", ali postoji jedna stvar koju apsolutno zabranjuje svakom muškarcu da radi.

Njeno pravilo je jednostavno:

evie ris instagram (2).png
printscreen/instagram/eviereesig 

"Možeš da radiš šta hoćeš, ali ne diraj mi kosu!"

Ovo može izgledati čudno, budući da dolazi od nekoga ko je iskusio toliko toga u industriji, ali za Evie o ovom pravilu se ne može pregovarati.

Kosa je njen brend

Evie je istakla kako je njena kosa "deo njenog brenda“. Stilizovana je i raspoređena tako da, ako bi je neko zgrabio, mogao bi potpuno da poremeti izgled.

Ona čak veruje da bi to moglo uticati na kvalitet scene, s obzirom na njen značaj za nju. Prisećajući se jedne epizode, priznala je da je morala da prekine sve kada ju je kolega "zgrabio" za kosu.

Bila je to jedina prilika u njenoj karijeri kada je morala da odbije nekoga na setu, a nedavno je ekskluzivno govorila o tome zašto.

- Moja kosa je deo mene koji je najviše „ja“, osim kako se oblačim, i ipak je to moja omiljena boja! Takođe me izdvaja i doprinosi tome koliko je moj brend nezaboravan.

Ako me vidite na nekom događaju, znate da sam to ja, čak i iz daljine. Pola moje kose nije pravo, tako da je način na koji je stilizujem veoma specifičan, a ako je počupana/pokvarena na snimanju može potrajati starosti popraviti.

U suštini, pre nekoliko godina moj lekar opšte prakse je promenio lek koji sam uzimao i zbog toga mi je većina kose opala u roku od nekoliko nedelja. Tako da sam na kraju dobila nešto što se zove sistem za kosu (prilično fensi toupe za žene) tako da sam moja kosa je izgledala što je više moguće kao ranije.

Posle otprilike godinu dana moja prirodna kosa je ponovo izrasla, ali dodatna debljina komada kose znači da ne moram toliko često da dodirujem svoj koren. To je samo značilo da nikada nisam prestala da ga koristim - rekla je za Wales Online.

Na pitanje o važnosti održavanja određenog izgleda zbog njene profesije, Evie je odgovorila:

- Manje je važna moja uloga u industriji, a više moj brend. Ali to što imam tako uočljiv brend mi je definitivno pomoglo da učvrstim svoje mesto u industrija sigurno - objašnjava.

Međutim, njen poseban zahtev u vezi sa njenom kosom nije prošao bez kritika, a neki smatraju da je previše nervozna oko svojih dlaka. Otkrila je da često dobija komentare o svojoj zaštitničkoj prirodi prema kosi.

- Moja trenutna 'lažna' kosa je na kopčama i nije ušivena, pa ću povremeno puštati druge ljude da je nose i hodaju okolo izgleda kao ja, što je urnebesno! - dodala je za kraj.

(Kurir.rs/I.M.)

 Bonus video:

03:01
"Želimo smrtnu kaznu za pedofile" Milosavljević iz DBA o širenju snimaka dečije pornografije: Iznela NAJJEZIVIJU činjenicu  Izvor: Kurir televizija