"BACILA SAM 10.000 EVRA" Naša astrološkinja se javno POŽALILA, a onda je navukla GNEV ŽENA na internetu: Svi je napali

Printscreen TikTok

Ana Jakšić, na mrežama poznata kao Tarot Bejb, objavila je nedavno video koji je isprovocirao njene pratioce, a uz poruku: "Ne budite žrtve kapitalizma".

"Kako sam bacila 10.000 evra", odmah je privukla pažnju svojih pratilaca mašući crvenom tašnicom pred kamerom, a onda se ogradila da "ovo nije konzumeristički video, već video kojim želi da upozori na probleme konzumerizma i današnjeg društva, jer bukvalno bacamo pare na gluposti".

"Ja prva", priznala je astrološkinja i pokazala stvari za koje se, kako kaže, kaje što ih je kupila.

„Na prvom mestu "Chanel" torba koja je koštala skoro 8.000 evra, ne dao bog nikome, sada su još skuplje. Ja proizvode kupujem da bih ih koristila, a ovo se jako troši," istakla je i požalila se da je "Chanel" opao u kvalitetu.

"Ja uđem u "Chanel" radnju i meni te stvari izgledaju kao da su fejkovi. Nemojte da bacate pare na "Chanel", nemojte da želite "Chanel“, poručila je.

Sledeće na redu bile su papuče.

"Generalno dizajnerska obuća, ali ne sva. Međutim mnogo se kajem, ovo sam kupila pre mesec dana, "Loro Piana" sandale, jednom sam ih obula, one izgledaju kao da imaju dvesta godina", konstatovala je i otkrila da ih je platila 750 evra.

"I treća stvar, samo zato što imate para ne znači da morate da kupite sve što vaše oči vide. "Cartier" tacna. Kupila sam je da uveče u njoj držim satove što i radim. Kupila sam je krajem oktobra prošle godine, platila sam je oko 400 evra, ne znam, i – ove boje se j…no gule. Za par meseci je uspelo vidljivo da se izguli," kaže Tarot Bejb.

Njeni pratioci lako su sabrali da je na ova tri predmeta „bacila“ skoro 10.000 evra, ali nisu imali mnogo saosećanja u komentarima. Svakako, moguće da ova „antireklama“ ima za cilj da radi u korist njenog biznisa, pošto se čini da više nego pristojno zarađuje od svojih "čarobnih afirmacija", kristala i talismana.

(Kurir.rs/Nova/J.M.)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Astrolog otkrio koliko će trajati zemljotresi!  Kurir televizija