Devojka platila štikle 1.000 evra i raspale se za 5 minuta: Kad se žalila rekli su joj da je to normalno, a onda otkrila ovo

printscreen/Tiktok/michaelarose123

Mihaeli Dante, kupila je za svoje venčanje cipele luksuznog brenda Džimi Ču (Jimmy Choo), koje je platila 1.000 dolara, ali su se odma raspale.

Kako je istakla, nikada ranije, pre svog venčanja, nije kupovala luksuzne proizvode, odlučila se na ovaj potez zbog specijalnog dana.

- Shvatila sam da više neću da moći da obučem svoju haljinu, ali ću svakako moći da obujem cipela koje mogu da nosim za godišnjice i posebne prilike. Ili želim da se osećam lepo. Bila sam uverena da kupovina luksuzne robe garantuje da će imati neku dugovečnost - rekla je u videu, koji je privukao veliku pažnju.

Njene cipele iz snova bile su model "Aurelie 65". Visina potpetice bila je 65 milimetara, napravljene su od lakirane kože, sa špicastim vrhom. Kaiš sa biserima na vrhu cipele upotpunio je izgled.

Na udobnost se nije žalila, a onda se desio veliki peh.

Cipele je ponela na jednoj probi venčanice kako bi mogla da skrati haljinu, a dok ih je obuvala primetila je da je koža pocepana u pregibu vrha na prednjoj strani jedne cipele.

Na teži način naučila bolnu istinu

Kako je otkrila, cipele je nosila celih 5 minuta, a vrenčanje se bližilo. Pozvala je kol centar, kako bi tražila reklamaciju, a osoba koja joj se javila rekla joj je da je u pitanju "normalno habanje".

Shutterstock 
Tražila je reklamacijufoto: Shutterstock

Kada je otišla u prodavnicu rečeno joj je da ne mogu ništa da učine jer ih je "tehnički nosila". Posle dužeg ubeđivanja su pristali da ih zamene. Međutim i novi par je bio pohaban. Žica koja je držala bisere bila otkačena na jednoj cipeli.

- U tom trenutku mi je bilo mučno u stomaku jer sam pomislila šta mi to plaćamo kada kupujemo luksuzne predmete? Osećala sam se prilično glupo što sam to uradila i na prvom mestu. Mislila sam da postoji garancija za dizajnerske predmete. Ali dizajnerska roba ne znači da će izdržati i trajati duže od nedizajnerskog predmeta - zaključila je i otkrila da su joj na kraju vratili novac.

Ovaj video izazvao je lavinu komenatara, a mnogi korisnici su istakli da ne razumeju kako je došlo do habanja obuće, kad su njihovi komadi uvek u besprekornom stanju.

(Kurir.rs/I.M.)