Ukoliko želite da uživate u ukusu pice, a pazite na liniju i način ishrane, pogledajte kako pripremiti picu koja će pozitivno delovati na vaše zdravlje

Ovaj članak je preuzet sa sajta Men's Health.

Svi volimo picu, ali na žalost, vole je i naše masne ćelije. Zato imamo nekoliko trikova, kojima ćete jedenjem pice uneti veliku količinu proteina, umerenu količinu masti i 10 g vlakana. I sve to za samo 15 minuta!

SASTOJCI:
170 g grilovanih pilećih grudi, seckanih na kockice
1.5 kašika ljutog pica sosa
Podloga za picu od celog zrna pšenice
1 paradajz
1.5 kašika drobljenog plavog sira

PRIPREMA:

Zagrejte rernu na 450 stepeni. Pomešajte kockice piletine sa pola kašike sosa. Stavite podlogu za picu u pleh, naseckajte paradajz na kriške i prekrijte koru za picu. Preko paradajza rasporedite piletinu, a preko svega pospite sir. Pospite preostalu kašiku ljutog sosa preko svega toga. Pecite oko 8 do 10 minuta, odnosno dok kora ne porumeni.

NUTRITIVNE VREDNOSTI:
Kalorije 516
Protein 55 g
Masti 13 g
Ugljeni hidrati 35 g

SA SAJTA MEN'S HEALTH PREPORUČUJEMO VAM JOŠ:

7 zlatnih pravila: Poboljšajte svoje umeće u krevetu!

Jednominutna vežba koja će potpuno transformisati vaš trening

6 razloga zašto su igrači Dote savršeni muškarci

Koliko dobro poznajete gramatiku?

Čelične grudi: 5 dokazano najboljih vežbi