Od sada krompir jedite samo ovako: 7 bolesti manje, savršen metabolizam!
Trik je samo u načinu pripreme
Svi obožavamo krompir, zar ne? Krompir je veoma popularan izvor hrane, ali, nažalost, većina ljudi ga jede u obliku masnog pomfirta ili prženog čipsa, prenosi Stil.
Ovako pripremljen krompir, ako se jede prečesto i u velikim količinama, može doprineti raznim zdravstvenim problemima. Ali, ukoliko uklonimo rafinisano ulje prilikom pripremanja, ovo povrće može biti veoma zdrav izbor hranljivih materija koji ima malo kalorija, a bogat je vlaknima koji nude zaštitu protiv kardiovaskularnih bolesti i raka!
Unos raznog voća i povrća se povezuje sa smanjenim rizikom od mnogih zdravstvenih oboljenja, a u nastavku vam predstavljamo neke od lekovitih svojstava ove biljke, ukoliko se jede baren ili grilovan...
Opširnije pročitajte OVDE
Foto: Profimedia
POGLEDAJTE BONUS VIDEO:
(KURIR TV) 10 razloga zašto treba jesti turšiju!
SANJAJTE VELIKE SNOVE, ČESTITAM VAM NA IZVRSNOSTI: Predsednik Vučić uručio ugovore mladim lekarima i tehničarima - Još osam doktora se vraća iz inostranstva