Otežano mokrenje, tup bol u bešici i osećaj da nije do kraja ispražnjena simptomi su ove bolesti

Već duži vreme mokrim na svaka dva sata. Dešava mi se da nekad ne mogu da zadržim mokraću. Teže mokrim, a primetio sam da mi je mlaz slabiji i tanji. Najneugodniji mi je osećaj da mi bešika nije sasvim ispražnjena. To je naročito izraženo tokom noći. Budim se i po četiri-pet puta, i to mi ometa san - priča za Dr Kurir M. N. (56).

Sagovornik Dr Kurira, međutim, nije jedini muškarac koji se suočava s tim ili sličnim simptomima. Oni ukazuju na problem s prostatom, koji mogu smanjiti kvalitet života pripadnika jačeg pola. Naime, muškarac novog milenijuma, koji napuni 50 godina, u punoj je snazi i prati tokove savremenog života, u tom periodu doživljava izvesne promene u organizmu.

Istraživanja su pokazala da se kod 75 odsto muškaraca tada javljaju problemi s prostatom, uglavnom različite teškoće pri mokrenju, što im remeti svakodnevne aktivnosti, otežava život i stvara niz drugih tegoba. Uvećanje prostate je s godinama možda i normalno stanje, ali ne podrazumeva da muškarci zbog toga moraju da pate.

Tražeći najbolje rešenje za sve njih, švedski naučnici su utrošili godine istraživačkog rada kako bi stvorili preparat koji uspešno ublažava i otklanja simptome uvećane prostate. Tradicija korišćenja ekstrakta polena, koja postoji već 30 godina, uz vrhunsku tehnologiju kompanije „Natumin farma“, stvorila je preparat „poltit“.

On ima dokazano dejstvo kod problema s mokrenjem u brojnim studijama sprovedenim na klinikama širom sveta i u Srbiji. Osim toga, pacijenti koji su koristili „poltit“ izjavili su da im je on pomogao i da poboljšaju svoje seksualne funkcije, što je zainteresovalo naše doktore. Oni su zato u Srbiji sproveli još jednu studiju, koja je dokazala da preparat poboljšava potenciju i snagu seksualnog doživljaja.

Uspešan muškarac zna da je suština u sposobnosti da ostane u skladu s večito promenjivim tokovima života. Preparat „poltit“ omogućava da nesmetano živi, radi, bavi se sportom, putuje i da noću mirno spava.

„Poltit“ je:

pouzdan - otklanja probleme uvećanja prostate
efikasan - kratak period do poboljšanja
siguran - prirodan, ne izaziva alergijske reakcije
dokazan - širom sveta kliničkim studijama
proveren - veliki broj zadovoljnih korisnika