U NESREĆI JE IZGUBILA RUKE I NOGE: Tri godine kasnije upoznala je MUŠKARCA koji joj je rekao OVO, nije mogla da zadrži suze
Foto: Instagram/aimee_copeland

POTRESNO

U NESREĆI JE IZGUBILA RUKE I NOGE: Tri godine kasnije upoznala je MUŠKARCA koji joj je rekao OVO, nije mogla da zadrži suze

Život -

Terapeutkinja Ejmi Kuplend (36) davne 2012. godine izgubila je obe ruke i noge u nesreći na improviziranom zip-lajnu nakon koje se razvila bakterijska infekcija koja je uništavala njeno meso.

To ju je navelo da dosta razmišlja o švom životu, onome kako se oseća i kako vidi svoj dalji put. Tada je raskinula sa tadašnjim dečkom. Nije joj bilo lako da sama prolazi kroz ove velike životne promene i unutrašnje borbe. Ipak, tri godine kasnije pronašla je svoju srodnu dušu.

"Bili smo 95 posto podudarni na OkCupid. Izuzetno smo kompatibilni. Vrlo smo različiti, ali tako da jedno drugo dovodimo u ravnotežu" kazala je Ejmi za People, govoreći o svom sadašnjem suprugu Stefanu Mersieru (36).

Par se venčao 2021. godine, a tim povodom organizovali su intimnu ceremoniju kraj jezera u porodičnoj kući Ejminih roditelja. Sve je delovalo veoma romantično baš kao što je i celokupna njihova veza.

Ejmin suprug kaže da ga je “privukao njen snažan um, snažna pravedna energija i njen duh”.

Ova hrabra žena govorila je i o tome kako je nakon nesreće izgubila samopouzdanje i stidela se svog tela. Međutim, uz sadašnjeg supruga sve lakše podnosi, a posebna prelomna tačka da ponovo zavoli sebe bila je ta kada joj je rekao da je njeno telo savršeno.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

02:37

ISPOVEST BRANKE KOJA SE BORI SA RETKOM I TEŠKOM BOLEŠĆU: Po pravilu je ta promena benigna, ALI...Trudim se da se psihički održim!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track