MAJKA MI JE NA SAMRTI OSTAVILA SVOJ DNEVNIK: U noći kad sam se rodio napisala je nešto što me je RASTAVILO NA KOMADE (FOTO)
Foto: Shutterstock, Printscreen X

EMOTIVNO

MAJKA MI JE NA SAMRTI OSTAVILA SVOJ DNEVNIK: U noći kad sam se rodio napisala je nešto što me je RASTAVILO NA KOMADE (FOTO)

Život -

Momak iz Amerike po imenu Džejk podelio je na društvenoj mreži X emotivnu objavu koja je mnoge rasplakala, a tiče se njegove pokojne majke, koja je preminula od leukemije.

Džejk je s pratiocima podelio priču o svojoj prvoj tetovaži, koja je povezana s uspomenom koju mu je majka ostavila na samrti.

Objavio je fotografije stranice dnevnika svoje majke i svoje tetovaže, na kojoj piše "Jedan mali čovek", a onda otkrio pozadinu, koja je mnoge uzdrmala.

"Danas je tačno 10 godina otkako mi je majka preminula od leukemije. Kao uspomenu za rastanak svakom svom detetu je dala poklon. Moj poklon su bili njeni dnevnici, pisani rukom, još od perioda kada je bila devojčica. Ovo je napisala one noći kad sam se rodio. To je sada moja prva tetovaža", stoji u opisu fotografija.

U dnevniku je, osim onoga što je Džejk istetovirao, između ostalog pisalo u koliko je sati rođen, te koliko je bio težak i dugačak po rođenju.

Ova objava je duboko dirnula Džejkove pratioce, a neke od njih i rasplakala.

"Ovo je pravo blago, neka ti njena uspomena bude blagoslov", "Predivno je to što ćeš uvek uz sebe imati deo nje. Sigurna sam da bi bila veoma ponosna na to kakva si osoba postao", "Rasplakala sam se, ovo je toliko predivno", samo su neki od komentara Džejkovih pratilaca na društvenoj mreži X.

(Kurir.rs/ L. S.)

Bonus video:

03:53

Predrag iz Leuke pobedio leukemiju čak četiri puta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track