"AKO ČITATE OVE REČI, ONDA SAM UMRLA" Sara se u BOLNIČKOJ POSTELJI poslednji put obratila i slomila srca "Danas su mi rekli..."
Foto: printscreen/tiktok/Sarah Mandel Author

bila je borac

"AKO ČITATE OVE REČI, ONDA SAM UMRLA" Sara se u BOLNIČKOJ POSTELJI poslednji put obratila i slomila srca "Danas su mi rekli..."

Život -

Sara Mandel preminula je ranije ove godine, a njen poslednji video postao je viralan na mrežama. Pokojna terapeutkinja u emotivnom snimku koji je slomio sve, govorila je o proslavi 42. rođendana u bolničkoj posetlji, pevajući sa ćerkom.

Sarin video sačinjen montažom od fotografija i klipova rasplakao je sve koji su imali prilike da ga vide. U dva minuta koliko snimak traje, vidi se kako Sara proslavlja svoj 42. rođendan duvanjem svećica na torti, vežba jogu u bolničkoj sobi, drži kopiju svojih memoara „Mali zemljotresi“ i peva sa jednom od ćerki.

Šta se nalazi na snimku?

Već u prvim sekundama mnogim korisnicima je zastala knedla u grlu, a njene reči ne prestaju da odzvanjaju.

@sarahmandelauthor Our dear Sarah died peacefully in her sleep last night. She was thankfully very calm and comfortable in her final restful days. As throughout her life, she spent her final night surrounded by love. She was cuddled up with her girls, Siena and Sophie, just hours before she died. From end to end Sarah’s life was a work of art - a masterpiece - and her beauty, warmth, and kindness will live on in our memories, especially in our hearts, and also through her paintings, songs, and writing. She brought joy, a sparkle, and a love of life, to every day and lived life with endless passion and hope. Thank you for the love and support you all have provided. I know she felt it all, and loved you all very deeply. #littleearthqaukesmemoir ♬ Intimate Compassion - Instrumental Worship and Prayer

- Ako sada čitate ove reči, onda sam umrla. Napisala sam ovu poruku nedelje kada mi je rečeno da imam nedelje do meseci života. Pre samo godinu dana, nikada u milion godina ne bih pomislila da bih želela da se moja smrt objavi na društvenim mrežama - rekla je Sara u svojoj poruci.

U nastavku se zahvalila svima koji su bili uz nju i pružali joj podršku u borbi protiv opake bolesti. Izrazila je tugu zbog odlaska pre nego što je planirala, posebno zbog svojih devojaka i supruga Dereka.

Ćerkama Sofi i Sijeni poručila je poslednji put da ih mnogo voli, a video je završila čitajući misli koje su joj se motale po glavi.

Sara Mandel
foto: printscreen/tiktok/Sarah Mandel Author

- Mi smo stvorenja koja žude za sigurnošću – ali ispostavilo se da je život studija neizvesnosti - rekla je.

Od čega je bolovala?

Sara je dijagnostikovan metastatski rak dojke 4 stadijuma 2017. godine. Ona je tada bila trudna sa njihovom drugom ćerkom Sijenom.

Njen suprug Derek je opisao ovu šestogodišnju borbu sa rakom kao niz uspona i padova, od trenutaka kada nije bilo dokaza o bolesti do saznanja da se rak proširio na mozak.

Sara Mandel
foto: printscreen/tiktok/Sarah Mandel Author

- Mislim da je duboko osećala da želi da pomogne ljudima. To može biti usamljeno iskustvo kroz šest i po godina borbe protiv raka, i mislim da je ono što je otkrila jeste da bi se, kada bi bila otvorena u vezi s tim, mnogi ljudi otvorili prema njoj i delili svoja iskustva - rekao je Derek za medije.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track