RADILA SAM KAO DADILJA ZA MILIJARDERSKU PORODICU: Ovu stvar nisam mogla da zamislim NI U NAJLUĐOJ MAŠTI, ovo je moje iskustvo
Foto: Instagram/samijwilliams

životna priča

RADILA SAM KAO DADILJA ZA MILIJARDERSKU PORODICU: Ovu stvar nisam mogla da zamislim NI U NAJLUĐOJ MAŠTI, ovo je moje iskustvo

Život -

Kanađanka Semi Vilijams, još 2021. godine, preselila se u SAD sa ciljem da se pokuša da se ostvari kao dadilja. Malo je reći da nije očekivala da će biti toliko uspešna. Naime, nakon samo dve godine rada, uspela je da dostigne život na visokoj nozi.

Kako je navela za "Dejli Mejl", s početka nije planirala da ostane duže od dva meseca ali, pošto je uspela da se "ubaci" u milijardersku porodicu, njeni planovi oko ostanka su se promenili.

Njen posao dadilje nije bio klasičan, već takozvani "Au pair", što znači da, pored toga što brine o deci i obavlja poslove koji su vezani isključivo za dete, ima luksuz da ne plaća svoje troškove već živi u istoj kući u kojoj su i njeni poslodavci.

"Radila sam za bogate njujorške porodice koje često idu na luksuzna putovanja i to isključivo privatnim avionima. Često sam putovala sa njima i vikende provodila jahtama," ispičala je Semi i dodala da su znali da u roku od dve nedelje promene nekoliko destinacija, od Londona i Pariza, pa do Majamija i Njujorka.

Semi je trenutno kod kuće u Kanadi, ali kako kaže, planira da se uskoro opet vrati u SAD i pronađe sličan posao.

Semi je sem luksuza stekla i veliku popularnost objavljujući segmente svog poslovnog života na Tik Toku, pa trenutno broji više od 30 hiljada pratilaca.

"Da ste mi je neko, pre dve godine, rekao da ću završiti kao dadilja u Americi i da ću obići najluksuznija mesta na svetu, nikad mu ne bih poverovala," zaključila je Semi.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:28

MAJKE IMAJU POSEBNE ZAHTEVE OD DADILJA: Mogu da im čuvaju decu samo ako su vakcinisane i redovno rade OVO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track