ŽENA KOJA JE UBILA SOPSTVENU MAJKU SADA ŽIVI BAJKU: Zločin je odmah priznala, a nema ko je nije PODRŽAO
Foto: Mega / SplashNews.com / Splash / Profimedia

PROŠLA PAKAO

ŽENA KOJA JE UBILA SOPSTVENU MAJKU SADA ŽIVI BAJKU: Zločin je odmah priznala, a nema ko je nije PODRŽAO

Život -

Amerikanka Džipsi Rouz Blančard je na svom Jutjub kanalu, na kom je prati nešto manje od 38 hiljada ljudi, objavila da je trudna.

Životna priča Džipsi Rouz odjeknula je u medijima širom sveta nakon što se saznalo da je ubila svoju majku Di Di Blančard, a o zastrašujućoj situaciji koju je preživela snimljeno je nekoliko dokumentaraca.

Džipsi je sa svojom majkom živela u Springfildu u državi Misuri, a svi koji su ih poznavali divili su se požrtvovnoj majci koja je svoj život podredila brizi za bolesno dete.

Džipsi Rouz Blančard
foto: Mega / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na devojčici se videlo da ima brojne zdravstvene probleme. Bila je niska rastom, nije mogla da hoda, već je bila osuđena na invalidska kolica i hranila se pomoću cevčice.

Di Di je svima govorila da je Džipsi bolesna još od ranog detinjstva i nabrajala bi njene brojne dijagnoze: poremećaj u broju hromozoma, mišićna distrofija, epilepsija, teška astma, apneja za vreme spavanja, problemi s okom. Isticala bi i da njena ćerka ima oštećenje mozga i da je mentalno na nivou deteta od 7 godina.

Di Di nije radila jer je sve svoje vreme posvećivala brizi za devojčicu, a živele su u kući koju im je izgradila organizacija Habitat for Humanity. Sve se činilo kao inspirativna priča o povezanosti majke i ćerke dok se nije dogodio stravičan preokret.

"K**ka je mrtva", stajalo je u objavi na Fejsbuk profilu Di Di Blančard.

Objava je izazvala veliku zabrinutost među njenim prijateljima, a strepnja je samo rasla budući da se niko nije javljao na telefon kad su prijatelji pokušali da ih dobiju. Tek uveče je policija provalila u kuću i pronašla Di Diino telo, a Džipsi je nestala bez traga.

Klupko misterija je počelo da se odmotava kad je Alijah Vudmansi, 23-godišnja komšinica koju je Džipsi smatrala prijateljicom i poveravala joj se, otkrila da je Džipsi imala tajnog onlajn dečka s kojim se povezala preko Fejsbuk profila koji je krila od majke.

Upoznali su se preko hrišćanske stranice, a 24-godišnji Nikolas Godedžon, kako se zvao, s Džipsi (18) se dopisivao pune dve godine. Policija je preko IP adrese uspela da locira Džipsi i napokon su je pronašli u gradiću Big Bend u Viskonsinu, gde je odsjela kod Nikolasa.

"Stvari nisu uvek onakve kakvima se čine", rekao je lokalni šerif sledećeg dana na konferenciji za medije.

Ispostavilo se da su Džipsi pronašli bez kolica jer joj nisu bila potrebna, nije imala nikakvih problema s mišićima, a nisu joj trebali ni lekovi ni boca s kiseonikom. Pokazalo se da je Džipsi bila potpuno zdrava i da su sve tegobe i bolesti bile izmišljotina njene majke koja ju je prisilila da sarađuje.

Sve je počelo nakon što je Džipsi napunila samo tri meseca. Di Di je tad tvrdila da beba ima zdravstvenih problema, a kad lekari ne bi ništa otkrili, samo bi pronašla nove lekare. Nekoliko puta su se selile, a kad su stigle u Luizijanu, tvrdila je da im je medicinska dokumentacija nestala u uraganu Katrina.

Džipsi Rouz Blančard
foto: Printscreen/Youtube/Dr. Phil

Sve se promenilo kad je u Džipsin život ušao Nikolas. Njih dvoje su počeli da se dogovaraju kako da ubiju Di Di, što je on na kraju i uradio. Džipsi je na sudu priznala krivicu i osuđena je na 10 godina zatvora, a Nikolas je osuđen na doživotni zatvor bez mogućnosti pomilovanja.

Džipsi je u zatvoru napisala knjigu, a dobijala je i pisma obožavatelja. Tako je upoznala i Rajana Skota Andersona, s kojim se venčala u julu 2022. godine, dok je još bila u zatvoru.

Džipsi Rouz Blančard
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Oslobođena je nakon osam godina zatvora, a ubrzo je objavila i da se razvodi. Nakon toga upoznala je Kena Urkera, s kojim je započela vezu, a sad je na Jutjubu otkrila i da njih dvoje čekaju dete.

"Trudna sam 11 nedelja. Ken i ja čekamo naše prvo dete. Jako smo uzbuđeni. Nismo planirali, došlo je totalno neočekivano", rekla je Džipsi.

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S.)

Bonus video:

05:30

KAD MI DOĐU I KAŽU, PA ŠTA AKO SAM TRUDNA, BRINUĆE SE MOJI O BEBI Dr Antonijević: Negde smo pogrešili, moramo da stavimo tačku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track