Nakon što je njen otac, Murad, preminuo u snu život njegove ćerke, Nilufar Nizam (26), promenio se iz korena.

Naime, Nilufar je ostala krajnje šokirana kada je njen otac, apsolutno zdrav, preminuo u snu neposredno pre svog 51. rođendana, januara 2023. godine.

Njegova smrt joj je veoma teško pala jer, kako kaže, on je za nju bio najmudriji savetnik i uvek mu se obraćala kada ima problem jer je bio veoma vešt u tome da ih reši za čas.

Skrhana tugom, Nilufar je čak mesec dana nakon njegove smrti nastavila da mu šalje poruke na mobilni, ne želeći da kvari njihovu malu, ličnu tradiciju koju su imali dok je bio živ.

Svakodnevno mu je slala "izveštaj" o svom danu i često pisala o mlađem bratu (19).

Međutim, maja 2023. godine, Nilufar je doživela nešto što ju je potreslo iz korena. Nakon što je poslala poruku u kojoj je izrazila koliko joj nedostaje, dobila je odgovor: "Tako mi je žao".

Šokirana, odmah je pohitala da se raspita šta se krije iza ove bizarije, da bi ubrzo shvatila da je broj njenog oca dodeljen novom korisniku. Iako se izvinila novom korisniku objasnivši mu situaciju, ova situacija ju je pogodila više od očekivanog jer izgubila jedino što joj je pružalo utehu.

Nilufar je pokušala da pronađe zamenu ovom malom činu, pa je nastavila da šalje poruke na očev Vatsap i Fejsbuk, ali je ubrzo odustala jer to nije bilo to.

Na kraju se osetala da se, pored tuge, nosi i sa osećajem krivice jer nije uspela da zadrži broj svog oca.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija OVAKO VAS VARAJU U INTERNET PRODAJI Naručite masku za telefon, a platite nekome iz Katara mobilni od 900 evra