Žena je otkrila šta misli da nam se dešava kada umremo nakon što je doživela skoro smrt u teškoj saobraćajnoj nesreći. Villov Kaelan je nakon iznenadnog sudara ispala iz svog automobila u jarak i mislila je da će umreti. Sada 34-godišnjakinja priča kako je je očekivao bol, ali je umesto toga utonula je u stanje mira i udobnosti gde „ništa nije bilo važno“.

Seća se da je videla svoju dušu kako lebdi iznad njenog tela kao da njen fizički oblik više nije prisutan. Sada, nakon što joj je data druga šansa, ona deli svoje iskustvo bliske smrti jer ono možda krije tajnu onoga što se dešava nakon što umremo.

„Osećala sam se kao da sam samo čista svest i ljubav, a ne čovek sa telom“, rekla je Villov.

profimedia0889975712.jpg
Jam Press / Jam Press / Profimedia 
Vilov je mislila da je mrtvafoto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Osećaj kao da lebdi

„Bilo je skoro kao da lebdim u praznini da bih bila povezan sa bogom ili nekim oblikom većeg univerzuma. Nisam mogla ništa da vidim ili čujem, ali se sećam da je bilo mračno, utešno i toplo. Bilo je neverovatno opuštajuće. Konačno sam bila u miru, više nisam bila zabrinuta ili sumnjala u bilo šta, bilo je kao u raju", opisala je devojka svoje iskustvo.

Villov je završila svoj prvi dan na novom poslu kada je iznenada automobil zaustavio njeno vozilo. Kamion je počeo da joj prilazi – a onda se onesvestila. Kako je bilo tako užasno, svedoci su bili uvereni da nije preživela sve dok se nije osvestila i dozivala pomoć.

Svi su bili u potpunoj neverici, pogotovo što niko nije došao da me proveri jer je bilo gotovo izvesno da neću preživeti. Moj auto je bio potpuna pokvarena olupina, ali sam nekako izašla jezivo nepovređen. Spasila me je neobjašnjiva sila. Osećam da sam se probudila u alternativnoj vremenskoj liniji ili stvarnosti u kojoj sam nekako ostala živa", zaključila je ova devojka.

profimedia0889975711.jpg
Jam Press / Jam Press / Profimedia 
Svi su se čudili kako je preživelafoto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Iskustvo koje je sve promenilo

Sledećih nekoliko dana ostalo je nejasno dok je pokušavala da sastavi tačno šta se dogodilo - i kako je još uvek na Zemlji. Uprkos fizičkim povredama, kao što su pokidani mišići, potres mozga, privremeni gubitak vida i zbijena kičma, trajni efekti na njenu dušu najviše su uticali na nju. Villov je rekla:

„Moji roditelji i prijatelji su mi se činili drugačijima, kao stranci. Bila sam drugačija sa svojim manirima i načinom na koji sam razgovarala sa svima. Ubrzo sam shvatila da sam stekla jedinstvenu svest o životu. Kao da je sve ponovo bilo novo; boje su bile svetlije, postala sam više usmerean ka svrsi i želela sam da doživim sve. Postalo mi je jasno da nikada ne znamo koliko zaista imamo vremena ovde.” objasnila je ova devojka, prenosi walesonline

Sada je obučena za reiki majstora, trenera savladavanja uma i podsvesnog mosta da pomogne drugima da istraže svoju dušu i tajne života. Dok je još uvek traumatizovana, ona se više ne plaši smrti i zahvalna je na „pozivu za buđenje“.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir televizija OVO VOĆE I POVRĆE DELUJE IMA BLAGORODNA SVOJSTVA TOKOM LETA! Doktor otkrio koje namirnice najviše prijaju organizmu po vrućinama