SESTRA ME NIJE POZVALA NA VENČANJE JER SAM DEBELA: Mesecima se spremala za svadbu, kad nije dobila pozivnicu usledilo je poniženje
Ilustracija, Foto: Profimedia

kakvo poniženje

SESTRA ME NIJE POZVALA NA VENČANJE JER SAM DEBELA: Mesecima se spremala za svadbu, kad nije dobila pozivnicu usledilo je poniženje

Život -

Venčanja članova porodice uvek donose posebnu dozu uzbuđenja. Pomešane emocije ono su što svakoga obuzme dok se približava taj poseban trenutak. Međutim, nekada možemo doživeti i razočarenje ako se ne nađemo na spisku zvanica ili ako mladenci imaju neke posebne prohteve koji nama ne odgovaraju.

Jedna devojka doživela je emotivni brodolom od strane svoje polusestre. Naime, znala je da se udaje i odmah je počela da sprema novac za ovaj poseban dan kako bi se spremila i kako bi joj dala prigodan poklon. Međutim, shvatila je u jednom trenu da su svi dobili pozivnice osim nje.

Nije dobila pozivnicu za venčanje zbog šokantnog razloga
Nije dobila pozivnicu za venčanje zbog šokantnog razlogafoto: Profimedia

To nije bio jedini šok. Razlog zbog kojeg nije pozvala na venčanje je šokantan i ponižavajući. Kako je navela, sestra je nije pozvana jer ima "preteranu težinu" i zato što se "ne uklapa u estetiku veoma instagramabilnog venčanja".

Na "Mumsnet", neutešna žena je rekla da iako se njena majka udala za drugog čoveka kada je svako od njih već imao svoju decu, "braća i sestre" su zaista bili dosta bliski. Ona je dodala da iako je venčanje bez dece, a ona ima "nekoliko dece", to ne vidi kao razlog da ne bude pozvana, jer su ona i njen muž prisustvovali još jednom venčanju njene polubraće i sestara prošle godine i su se proveli.

sestra je nije pozvala na venčanje jer je gojazna/ilustracija
sestra je nije pozvala na venčanje jer je gojazna/ilustracijafoto: Profimedia

- Postalo je jasno da će to biti veoma "instagramabilno" venčanje i jednostavno se ne uklapamo, svi njihovi prijatelji su glamurozni, a mi smo prosti i debeli. Znam da ljudi mogu da pozovu koga žele na svoje venčanje, ali da li sam nerazumna da se osećam tužno i ljuto što nisam pozvana? - zapitala se žena.

Objava je bila preplavljena saosećajnim odgovorima korisnica sa "Mumsnet", od kojih su mnogi kritikovali mladu i mladoženju da glume raskošni život.

"Oni su tužni, plastični, lažni, zaista ne morate da se družite sa njima", glasio je jedan od komentara, drugi se nadovezao " Vi ste pravi ljudi, oni su razmetljivi. Nastavite da budete fina osoba koja i jeste", glasio je drugi, a većinom su joj svi pružali podršku

(Kurir.rs/Ona/M.J)

Bonus video:

01:47

SVIRAO SAM SRPSKE PESME NA SVADBI NORVEŠKE PRINCEZE Jovan Pavlović u Pulsu Srbije otkrio kako je izgledalo KRALJEVSKO VENČANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track