Dvadesetšestogodišnja Mejzi Smit iz Mozlija u Birmingemu već godinu dana izlazi sa Saj Tuniklif (49). Par se upoznao preko zajedničkog prijatelja. Mejzi je bila u noćnom izlasku sa svojom prijateljicom kada su naleteli na Saja, koji je u to vreme bio bokserski trener njene prijateljice.

Skoro odmah su osetili povezanost, ali su odlučili da razlika u godinama nije „praktična“ i otišli ​​su svojim putem. Ali nastavili su da se sreću i na kraju su odlučili da postupe po svojim osećanjima.

Oboje smo priznali da smo osećali nešto jedno prema drugom kada smo se prvi put sreli“, rekla je Mejzi, koja radi kao menadžer osiguranja, za Vhat's The Jam.

profimedia0893670642.jpg
Jam Press / Jam Press / Profimedia 
Velika razlika u godinama ne predstavlja im problemfoto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

„Odmah se pojavio osećaj. Nedelje su prolazile i ponovo sam naletela na njega na mestu gde je u to vreme radio na pola radnog vremena kao portir. Saj i ja smo razgovarali i odlučili da imamo toliko toga zajedničkog, pa smo dogovorili datum, a ostalo je istorija", ispričala je ova devojka.

Na početku, oboje su se plašili da se upoznaju sa porodicama. Rekla je:

Mi smo slobodnih shvatanja i ljubav je ljubav na kraju dana. Šta će biti biće i univerzum ima plan za sve nas. Oboje imamo prijatelje i porodice koji nas podržavaju, niko nije bio iznenađen niti je imao negativne povratne informacije", objasnio je ovaj par.

Uprkos tome što su njihovi voljeni podržavali, stranci na mreži i van mreže nisu bili baš tako ljubazni. Rekla je:

Mi činimo jedno drugo tako srećnim i verujemo da smo srodne duše, tako da je život veoma lak i jednostavan. Rekla bih da su jedina negativnost stranci, kao što svi znamo da u današnje vreme stranci vole da imaju mišljenje o svemu što je protivno društvenim normama", zaključila je ova lepotica.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

kurir televizija ANA KOKIĆ SAMA SEBE OPOMINJE U OGLEDALU?! Pevačica opisala detalje iz privatnog života i otkrila svoju NAJVEĆU LJUBAV!