Da život piše romane nije uopšte strano, ali priča koja sledi spada u horor žanrove.

Naime, Lalita Kaji (50) bila je prikovana za drvo sve dok njene krike i jauke nije čuo pastir koji se sticajem okolnosti našao u blizini. Kao što se može videti i na fotografijama, Lalita je pronađena u veoma teškom stanju pa je hitno prebačena u medicinski centar u Goi gde joj je ukazano specijalizovano lečenje.

Kako je navedeno na sajtu "Protothema" Lalita je je bila toliko iscrpljena da je, bez mogućnosti da izusti i jednu reč, uspela samo da ostavi potresnu poruku i time objasni šta joj se zapravo desilo.

Kako je napisala, na engleskom jeziku, u šumi je provela 40 dana bez hrane i vode nakon što ju je suprug vezao za drvo gvozdenim lancem i katancem, koji je policija morala da razbije kako bi je oslobodili.

Prema navodima "NDTV", kod nje su pronađeni lekovi za "ekstremnu psihozu" pa se dolazi do zaključka da Lalita pati i od psihičkih problema.

"Pokušavamo da utvrdimo da li je tačno da ju je bivši muž okovao za drvo. Proveravamo svaku tvrdnju i informaciju koju je napisala," rekao je policijski inspektor, Saurab Agraval.

Kako je takođe navedeno, Lalita je pri pronalasku kod sebe imala američki pasoš i isteklu vizu koja ukazuje da u Indiji boravi oko 10 godina. Kod nje su pronađi i drugi dokumenti koji ukazuju na to da je, sa svojim suprugom za kojim se takođe traga, živela u naselju Tamil Nadu.

"Kada smo je pronašli bila je u vrlo kritičnom stanju i veoma dehidrirana. Bila je vezana minimun 48 sati, ako ne i svih 40 dana, kako je i sama napisala," rekao je inspektor policijske stanice Sahvadvadi, Amol Čavan

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

TikTok BIZARNO! TURPIJOM ZA NOKTE BRUSE ZUBE, A RAZLOG ĆE VAS ŠOKIRATI! Tiktorikeri poludeli za ovim TRENDOM! (VIDEO)