OTIŠLA SAM U TURSKU DA SREDIM ZUBE I PREŽIVELA PAKAO: Dobila je poklon kako bi ih reklamirala "Nisam mogla da jedem ni da gutam.."
Foto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

influenserka se pokajala

OTIŠLA SAM U TURSKU DA SREDIM ZUBE I PREŽIVELA PAKAO: Dobila je poklon kako bi ih reklamirala "Nisam mogla da jedem ni da gutam.."

Život -

Influenserka koja je ostala sa uništenim zubima nakon neuspešne operacije otkrila je kako može "konačno ponovo da žvaće". Loren Evans je otputovala u Tursku da bi postavila navlake ranije ove godine. Ali ova 31-godišnjakinja iz Londona tvrdi da je ostala sa „konjskim zubima“ i da nije mogla da žvaće.

Nesposobna da jede ili spava zbog ovih problema , od tada je na kraju izdvojila 3.400 funti ( oko tri i po hiljade evra) za novi osmeh.

Prvi put je otišla po navlake u Tursku
Prvi put je otišla po navlake u Turskufoto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Ponuđen mi je stomatološki tretman od kompanije koja je htela da sklopi ugovor sa mnom“, rekla je kreatorka sadržaja, koja ima preko 11.500 pratilaca na TikToku za Vhat’s The Jam.

Ali zbog toga nije imala potrebu da radi mnogo istraživanja.

„Volela bih da jesam sada, kada sam otišla odande nakon neuspešne operacije, uznemirena i nesrećna", tvrdi ova lepotica.

Loren se vratila u Veliku Britaniju sa prvobitnog tretmana u aprilu i pokušala da se navikne na svoje zube. Ali svaki dan je bio borba. Rekla je:

„Borila sam se da žvaćem. Morala sam da gutam hranu bez žvakanja, od čega bi mi tada bilo jako muka. Osećala sam se posramljeno i obeshrabreno" rekla je Loren.

Prošla je krit oravz dramu iako isprva nije delovalo loše
Prošla je krit oravz dramu iako isprva nije delovalo lošefoto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Pošto više nije bila u stanju da se nosi sa problemima, uradila je svoje istraživanje i tri meseca kasnije otišla u drugu kompaniju u Turskoj da popravi osmeh u julu ove godine. Rekla je:

Loren ponovo uživa u svom osmehu
Loren ponovo uživa u svom osmehufoto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Bili su neverovatni. Od sletanja dobijate VIP tretman, brzo praćenje kroz obezbeđenje, ulazak u vip salon na aerodromu i transfere do zubara. Stomatolog je takođe bio neverovatan. Trebale su četiri posete u roku od jedne nedelje, ali je vredelo da upotpunim svoj osmeh" Loren je dobila 20 novih navlaka.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

01:20

UPLAŠILA SAM SE KAD SU POVUKLI PROGESTERON DEPO! Bivša korisnica zabrinuta, Doktor objasio GLAVNI RAZLOG ukidanje leka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track