Učesnica britanskog "Velikog brata", Šanel Hejs, koja je javnosti poznata po svojoj uspešnoj borbi sa viškom kilograma, otkrila je potresne detalje svoje prošlosti dok je gostovala u emisiji "This Morning Today".

Naime, dok je govorila o svom detinjstvu i činjenici da je usvojena, kroz suze je otkrila da je sa svojih mladih 15 godina saznala brutalnu istinu o njenoj biološkoj majci. Kako je navela, njena majka se bavila prostitucijom i tragično nastradala od jedne nasilne mušterije.

Prema njenim rečima, oduvek je želela da sazna istinu o svom poreklu jer joj je taj deo nedostajao da izgradi svoj identitet. Međutim, bolno saznanje dovelo ju je do tolike depresije da je u jednom momentu čak pokušala sebi da oduzme život.

Za prošlost svoje majke saznala je kasno jer, kako kaže, njeni usvojitelji su želeli da je zaštite što je duže moguće.

"Imam samo jednu staru fotografiju na kojoj smo moja biološka majka i ja, moji usvojitelji su mi rekli da je ona otišla u raj," rekla je Šanel u emisiji pa dodala da je zbog toga postala toliko problematična da njenim usvojiteljima treba dodeliti orden.

"Niko nije mogao da dopre do mene. Beg od svega pronašla sam u porocima, ali srećom uspela sam da se iščupam iz svega," ispričala je Šanel.

Šanel je sada ostvarena žena i majka mladog Blejkila (13), kojeg je dobila u vezi sa bivšim partnerom i fudbalerom Metjuom Betsom. Takođe je dodala da sada, kada je majka, u potpunosti razume zašto su njeni usvojitelji krili istinu od nje, kao i da bi ona isto postupila da je na njihovom mestu.

"Biti mama je najbolji posao. Srećna sam što sam imala drugu šansu, što sam se izvukla iz te teške situacije i što sam dobila priliku da dobijem drugu porodicu," kazala je Šenon..

Šanel ima dve starije sestre koje, za razliku od nje, nisu imale šansu da odrastaju u srećnoj porodici. Ubica njene majke osuđen je na doživotnu zatvorsku kaznu.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

Kurir televizija KAKO IZLEČITI TRAUME KOD DETETA? Moćna poruka hranitelja: Imamo decu i unuke, ali smo SE ZBOG OVOGA odlučili i na usvajanje!