Mnogi odlaze na popularno letovalište za žurke na Ibicu sa svojim prijateljima ali jedna 22-godišnja devojka je odlučila da umesto toga povede svoju baku. Šaina Lori imala je „najboljih“ 10 dana sa svojom 79-godišnjom bakom Margaret Holt.

profimedia0900365521.jpg
Jam Press / Jam Press / Profimedia 
Baka od 79 godina đuskala uz di-džejeve na Ibicifoto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Bio je to prilično sentimentalan odmor - pošto su zajedno posetile ostrvo na odmoru kada je ona bila dete 2006. Odseli su u Es Kani u all-inclusive hotelu, gde je Šainina baka pila piće i plesala celu noć. Otišle su u superklub Ibice na otvorenom.

profimedia0900362021.jpg
Jam Press / Jam Press / Profimedia 
Otišla na odmor sa bakom i ludo se provelafoto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Šains iz Kornvola je rekla: „Mojoj baki se dopalo naše putovanje na Ibizu i proveli smo se najbolje. Uživala je u događaju na koji smo išli, a mi smo pili dosta tokom deset dana koliko smo bili tamo i koristili sve uključeno piće. Moja baka i ja smo zapravo otišli ​​na Ibizu 2006. kada sam imala četiri godine, i ostali smo u Es Kani. Oduvek je volela Ibicu. Moj omiljeni trenutak je bio njen ples u Ušuaji kod Pegi Gou. Bilo nam je sjajno. Ona je prosto neverovatna za svoje godine. Ne mogu da verujem da uskoro puni 80", rekla je ova devojka, piše Mirror.

profimedia0900365456.jpg
Jam Press / Jam Press / Profimedia 
Baka je uživala na Ibicifoto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Šaina, koja radi kao medicinska sestra, nada se da će se u budućnosti ponovo vratiti na odredište sa svojom bakom. Objavila je najzanimljivije delove odmora na društvenim mrežama, što je mnoge ostavilo u čudu koliko je Margaret vesela i kul baka.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir televizija ŠTA PODRAZUMEVA POMOĆ DRŽAVE SAMOHRANIM MAJKAMA? Nedeljković otkrila: Ovo je od izuzetnog značaja ZA POKRETANJE NOVOG BIZNISA