Srpkinja otkrila da je muž prevario dva meseca nakon porođaja: "Falila mu je pažnja, još sam ja ispala zlo"
Foto: Profimedia

bolna tema

Srpkinja otkrila da je muž prevario dva meseca nakon porođaja: "Falila mu je pažnja, još sam ja ispala zlo"

Život -

Poslednjih godina sve više slušamo o brakovima koji se raspadnu nedugo nakon venčanja ili rođenja deteta i to u periodu od godinu dana.

Uglavnom mnogi supružnici pokazuju da ne mogu da se nose sa pritiskom o obavezama kada dete dođe na svet. Ovakvi rastanci uglavnom su burni, a najviše u celoj priči ispaštaju deca.

Jedna devojka je opisala svoju situaciju koju je doživela nakon porođaja. Ova Srpkinja je otkrila kako je saznala da je suprug vara, ali tu nije bio kraj njene agonije koju je doživela.

Muž je ostavio nakon porođaja /ilustracija
Muž je ostavio nakon porođaja /ilustracijafoto: Profimedia

"Dva meseca nakon porođaja suprug se dopisivao sa jednom curom. Kaže da nije ništa bilo, ali mu ne verujem. Poruke su bile provokativne. Spakovala sam se i otišla kod svojih. U momentu kad ti je potrebna najveća podrška, on uradi tako nešto" napisala je na sajtu Ispovesti želeći da čuje mišljenje javnosti o ovome što joj se desilo.

Kako dalje kaže, partner joj je rekao da mu je falila pažnja:

"I zamisli, njemu fali pažnje, a meni ništa ne fali, meni je super. Pa je gospodin rešio da je pronađe na drugom mestu. I fascinantno je to kako sam ja na kraju ocrnjena, kako sam zaguljena i kako sam "zlo" kog i treba da se reši jer se takvog zla rešio i njegov brat. Muškarci ne pravite porodicu, ako niste spremni", zaključila je u svojoj ispovesti.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

02:28

RUSKINJA DOŠLA U SRBIJU PA PROVODADŽIŠE SVOJE ZEMLJAKINJE: Morate da ispunite samo JEDAN uslov za brak sa njima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track