Kristina živi san svih Srba: Odlučila je da se penzioniše sa 39 godina, proputovala je ceo svet a za sve je kriv ovaj muškarac
Foto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

uživanje

Kristina živi san svih Srba: Odlučila je da se penzioniše sa 39 godina, proputovala je ceo svet a za sve je kriv ovaj muškarac

Život -

Sa samo 39 godina Kristina je okrenula je leđa svojoj uspešnoj karijeri kao glavni direktor marketinga da bi putovala svetom sa svojim starijim momkom.

Taj potez je bio beznačajan za Kristinu nakon što je 2006. godine u baru upoznala bivšeg menadžera salona automobila Erika, koji je 13 godina stariji od nje. Kristina je imala samo 23 godine kada je upoznala Erika, tada 36-godišnjeg, i počeli su da razgovaraju o prevremenom penzionisanju u prelepoj Italiji. Sada sa 41, odnosno 54 godine, ono što je nekada bila samo „fantazija“ sada je stvarnost para. Kristina i Erik opisuju svoj život kao „stalni odmor“.

Kristina se bojala odluke, a sada uživa u svakom trenutku
Kristina se bojala odluke, a sada uživa u svakom trenutkufoto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Putovali su u 14 zemalja širom Evrope, Azije i Afrike, kao i Severne i Južne Amerike.

Kada je Erik prvi put izneo tu ideju, zvučalo je kao fantazija. Nisam bila sigurna koliko će se toga dogoditi, pogotovo jer sam tada imala samo 23 godine. Ali svidela mi se ideja o tome, ako bi zaista uspela. Bila sam nervozna kada je rekao da smo spremni da napravimo potez", rekla je Kristina, piše The Sun.

Kristina i njen suprug žive svoj najbolji život
Kristina i njen suprug žive svoj najbolji životfoto: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Ova žena bila je veoma uspešna u svom poslu, takoređi na vrhuncu karijere, ali je shvatila da je vreme za jedan dugačak, dugačak odmor.

"Upravo sam bila proglašena za jednu od '40 ispod 40' u svojoj industriji i ideja da odem od svega odjednom je postala stvarna. Bilo je i veoma zastrašujuće i uzbudljivo. Volela sam svoj posao, ali sam više voleo da živim život. Znala sam da ako umrem sutra, nikada se neću osvrnuti poželeći da radim još jedan dan kada ne moram", zaključila je ova žena koja uživa u životu punim plućima.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

02:33

VESNA ZMIJANAC OTKRILA NA ŠTA ĆE POTROŠITI SILNE PARE OD NASTUPA: Samo je OVA stvar čini srećnom! Otkrila kolika joj je penzija!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track