Nešto mi je iskočilo na oku i zatvorilo ga: Devojka mislila da ima bubuljicu, kad je iscedila zgrozila se "Umalo sam izgubila vid"
Luiz Edvards imala je parazita u očnom kapku, Foto: Printscreen X

jezivo

Nešto mi je iskočilo na oku i zatvorilo ga: Devojka mislila da ima bubuljicu, kad je iscedila zgrozila se "Umalo sam izgubila vid"

Život -

Britanka Luiz Edvards podelila je svoje jezivo iskustvo o tome da nije bila svesna da je parazit živeo u njenom telu.

Naime, ova "horor priča" počela je 22. jula, kada se Luiz probudila i na svom desnom oku ugledala tačkicu. Isprva joj nije pridavala previše pažnje misleći da je u pitanju ujed insekta, ali tokom dana ta tačkica je postajala sve veća i veća, sve dok joj u potpunosti nije zatvorila oko. Uplašena, već sledeće jutro uputila se u očnu bolnicu u Liverpulu.

"Bila sam u svojoj kući, nisam išla nigde sem u Tursku pre oko mesec dana. Pretoga sam išla i na kampovanje pa sam spavala u kamp prikolici, ali danima posle se ništa nije pojavilo. Spavam sa otvorenim prozorima, pa je možda nešto ušlo unutra. Šta god da je, kada sam se probudila imala sam ovu stvar, nalik bubuljici, na oku," rekla je žena za "Liverpool Echo News".

Kako je dalje ispričala, lekari su pokušali da joj smanje otok, dali su joj antibiotike i poslali je kući.

"Sledećeg dana nisam videla jer mi se oko skroz zatvorilo. Inače imam jako loš vid i oko na kom sam ugledala mrlju je zapravo moje dobro oko, što mi je dodatno otežalo stvari. Nisam mogla ništa da vidim pa sam se vratila lekaru," ispričala je Luiz i dodala da je ubrzo osetila bol kakvu do sad nikada nije.

Utrnuli su joj i zubi i oči i glava, ali lekari su je i dalje savetovali da pije antibiotike i bude strpljiva. A onda je sve rešio komšija koji joj je posavetovao da se napari kipućom vodom i proba da iscedi otok na kapku.

"Osetila sam nešto poput pucanja i kada sam ga stisnula ta stvar je počela da izlazi. Vikala sam tati da dođe i pogleda, a on je rekao da je to neka vrsta parazita sa nogama, jer se koprcalo," rekla je ona pa nastavila:

"Jedna od medicinskih sestara se nasmejala i rekla da liči na nešto iz filma o vanzemaljcima, a tako sam se i osećala," zaključila je Luiz koja je sada, srećom, dobro.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:15

Nedelja borbe protiv glaukoma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track