"Upoznala sam drugaricu sa tatom, sada čekaju bebu": Šok ispovest devojke podigla je javnost na noge, sve se desilo nakon žurke
Foto: Dr.Phil/youtube

šta biste vi uradili

"Upoznala sam drugaricu sa tatom, sada čekaju bebu": Šok ispovest devojke podigla je javnost na noge, sve se desilo nakon žurke

Život -

Ispovest devojke o tome šta joj je uradila najbolja prijateljica duboko je potresla javnost. Ne radi se o običnoj svađi među drugaricama, već je u sve umešan njen otac.

Sve je počelo kada je devojka po imenu Džoni, a koja ima 22 godine, upoznala svoju veoma dobru prijateljicu Đinu sa svojim ocem Dejvidom na jednoj novogodišnjoj zabavi. Nije ni naslutila šta bi moglo da se desi nakon ovo poznanstva.

Đina je ispričala šokantnu priču o svom ocu i najboljolj drugarici
Đina je ispričala šokantnu priču o svom ocu i najboljolj drugaricifoto: Printscreen/Youtube

Saznala da je drugarica u vezi sa njenim ocem

Kao grom iz vedra neba pogodila je vest da su Đina i njen otac u ljubavnoj vezi. Međutim, tu nije bio kraj šokantnim vestima. Ovaj par je čekao bebu!

Pre nego što je Đina počela da izlazi s mojim tatom, bile smo najbolje prijateljice, doslovno smo sve radile zajedno“, ispričala je ona u emisiji „Dr Phil“ pa dodala:

Išle smo u barove, ona je dolazila kod mene, ja bih išla kod nje, zajedno smo išle na porodične proslave i putovanja.“

Međutim, Džoni kaže da se sve promenilo kada je Đina iza njenih leđa počela da izlazi s njenim ocem. Uskoro je i zatrudnela i sada će njen tata i njena drugarica dobiti bebu.

Đini je bilo teško zbog osude svoje najbolje prijateljice
Đini je bilo teško zbog osude svoje najbolje prijateljicefoto: Dr.Phil/youtube

Čim je došla kod mene, videla je da imamo dosta novca“, tvrdi Džoni, prisećajući se ključnog trenutka. „Htela je da obiđe celu kuću, davala komplimente govoreći kako je sve lepo“, priseća se.

Pet meseci kasnije, Džoni je saznala da su u vezi njen otac i drugarica, ali od treće osobe. „Okrenuo mi se želudac. Pomislila sam, šališ li se? Đina je lenja osoba i gladna je novca. Ušla je u vezu s mojim ocem samo da bi se obezbedila, ubeđena sam da želi samo da ga iskoristi. Ali mom tati to ne mogu da dokažem,“ kaže razočarana ćerka.

(Kurir.rs/Najzena/M.J)

Bonus video:

04:11

EMOTIVNA ISPOVEST LUISOVE SILVANE ZA KURIR: Nedostaje nam stalno, ali znamo da je tu pored nas! OTKRILA I KAKAV JE OTAC BIO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track