Poverenje je ključno u svakoj emotivnoj vezi. Kada ono nestane, useljavaju se problemi. Međutim, veoma je važno i da postoji određena granica i da partneri zadrže dozu privatnosti.

Jedan mladić iz Srbije požalio se kako devojka želi da mu kontroliše telefon te su se zbog toga veoma posvađali.

0801-shutterstock-97955249.jpg
Shutterstock 
Zbog mobilnog telefona izbila je burna svađa/ilustracijafoto: Shutterstock

"Ovako, danas sam se baš posvađao, ali devojka se naljutila na mene jer ne želim da joj dam šifru svog telefona da gleda sa kim se dopisujem, pričam itd itd. Od skoro smo zajedno, imam poverenja u nju i mislio sam da i ona ima u mene jer iako smo od skoro zajedno zabavljamo se duže vreme. Odmah da kažem ne krijem ništa, znači ne dopisujem se ni sa jednom drugom devojkom niti išta ali jednostavno ne volim da mi neko rovari po telefonu i čita poruke sa ortacima, ovim onim, gleda sa kim sam razgovarao danas itd itd, tako da, da li vi dajete "pristup" telefonu vašem partneru/partnerki i ako ne da li se on/ona ljuti na vas??", upitao je ovaj mladić na popularnoj platformi Redit.

shutterstock-sms.jpg
Shutterstock 
Da li i vi dajete partneru da vam čita porukefoto: Shutterstock

Ova njegova dilema izazvala je veliku pažnju javnosti, te su ubrzo usledili komentari.

"Obično oni koji to forsiraju od partnera su upravo oni koji ne bi smeli da ga daju. Meni moja bivša trazila tako stalno i to i ja jednom posle svađe kad se tuširala kontam koja je njoj opsesija s tim i uletim na wa i vidim jedno pet muških sa laku noć srcima i ostalo i nešto što je rekla da je slagala", glasio je jedan od komentara.

"Ne zbog nekog pritiska nego s vremenom kad se desi situacija da druga osoba treba da da, tada smo razmenili. Nikad u životu nismo pogledali ko se sa kim dopisuje ili šta salje, to je bolest", glasio je drugi komentar. Ova debata se naširoko razvila, ali većina je smatrala da upravo onaj koji želi da kontroliše je taj i koji čini prevaru u vezi.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

Kurir RADE SERBEDZIJA SA ZENOM LENKOM