Venčanja mogu biti veoma stresna, to zna svako ko se venčavao. Već i sama organizacija zna da unese nemire, a kamoli ako se na taj dan desi nešto nepredviđeno.

Na Reditu je jedna mlada ispričala kako je "dan venčanja počeo kao i svaki drugi", pre nego što su se stvari neočekivano promenile.

0804shutterstock-2141095303.jpg
Shutterstock 
Venčanje se nije odvijalo po planufoto: Shutterstock

"Nakon što sam gotovo bila spremna do podneva, moja majka je morala otići natrag u hotel, udaljen 20 minuta, kako bi se presvukla i vratila s bakom i porodičnom prijateljicom," objasnila je žena.

Ceremonija je trebala početi u 14 sati, ali majka se nije vratila s bakom i prijateljicom, piše nypost.com.

Kako je vreme prolazilo, a matičar je imao još jedno venčanje zakazano u rasporedu, morali su doneti drastičnu odluku.

"I tako sam ja odjednom sama hodala prema oltaru, bez majke, bake ili prijateljice na vidiku," napisala je mlada. Napokon, 45 minuta nakon završetka venčanja, majka, baka i drugi gost su stigli. Prilazim im i kažem da je gotovo i da su sve propustili te da 14 sati znači 14 sati," izjavila je u svojoj ispovesti pa dodala:

shutterstock-1149558143.jpg
Shutterstock 
Mlada je čekala majku, pa odustalafoto: Shutterstock

"Moja majka je odmah postala neprijateljski nastrojena. Iznela je niz izgovora, uključujući da pekara nije imala pripremljena peciva i da im je voz na prelazu odgodio povratak. "Moj lični favorit bio je 'Tvoja je krivica što nisi nazvala ili poslala poruku da vidiš gde smo,'" prisetila se mlada.

Kako je dalje objasnila, tu drami nije bio kraj:

"Onda sam otkrila pravi razlog zašto su zakasnili. Ona nije bila gotova s sređivanjem, zbog čega je zadržala sve ostale", dodaja je devojka.

Iako majka krivi svoju ćerku, internet je sigurno ne krivi, makar ako je sudeti prema komentarima:

"Ako je mogla primiti poruku, mogla je i poslati poruku. Nije na mladi ili mladoženji da prate članove porodice na dan venčanja," komentirsao je jedan od korisnika. Drugi se nadovezao: "Bilo je to tvoje venčanje, dovoljno je stara da zna na sat da gleda, i samo je pretpostavila da će svet stati kako bi ona uredila kosu. Baš je bezobrazna”, dodao je drugi.

(Kurir.rs/Večernji/M.J)

Bonus video:

Kurir RADE SERBEDZIJA SA ZENOM LENKOM