Julija Fišer tvrdi da je umrla kada je imala 6 godina, nakon čega je oživela. Kako ističe, sve se odigralo 2003. godine, probudila se sa jakom glavoboljom, koja je bila jedan od simptoma moždanog udara.

Ona je hitno prebačena u bolnicu, a na intenzivnoj nezi je provela dve nedelje. Upravo tu je imala bliski kontakt sa smrti. Kako navodi osetila je da se odvaja od svog tela.

julija-fiser-smrt-pa-ozivela-foto-soutube-1.jpg
printscreen/youtube/Thanatos TV EN 
Julija Fišer opisala iskustvo smrtifoto: printscreen/youtube/Thanatos TV EN

Videla je kako lebdi dva metra iznad svog kreveta, posmatrajući sopstveno telo koje nepomično leži povezano na medicinske aparate, koji su je 'održavali' u životu.

Kako Julija ističe na početku nije razumela šta se dešava, a onda je shvatila da je umrla. Ovaj događaj je poistovetila sa gledanjem sebe u ogledalu. Istakla je da je razlika u tome što je imala osećaj lakoće.

Iako je pokušavala da pogleda svoja stopala ili ruke, nije mogla da ih vidi - naglašavajući bestelesnu prirodu svog iskustva.

julija-fiser-smrt-pa-ozivela-foto-soutube-3.jpg
printscreen/youtube/Thanatos TV EN 
Julija Fišer opisala iskustvo smrtifoto: printscreen/youtube/Thanatos TV EN

- Najupečatljiviji deo je bila neverovatna tišina — tišina koju da uopšte ne možemo da doživimo na ovom svetu. Bilo je kao da pritisnete dugme za pauzu - bez pozadinske buke. Sve vidite u usporenom snimku - istakla je.

Naime, ona je putovala prema vratima, koja su bila obasjana svetlošću, a osetila je da je ona privlači toliko jako da ne može da se odupre.

Međtuim, iznenada je zaustavio glas koji ju je upitao da li želi da ide dalje. Ovaj glas nije pripadao nijednoj osobi koju je mogla da vidi, što je doprinosilo misterioznoj prirodi iskustva.

O svemu je mudro ćutala, a dve godine po izlasku iz bolnice je odlučila da svoje iskustvo ne podeli odmah sa roditeljima. Smatrala je da su u to vreme bili previše emotivno nestabilni i krhki.

Za kraj je istakla da veruje da duše dolaze na Zemlju kako bi spoznale različita iskustva i aspekte postojanja, kao što je opraštanje, a sve kroz iskustvo koje će proživeti u ljudskom telu.

Bonus video:

Kurir televizija DVA DANA BIO U MRTVAČNICI: Pogodila ga granata i odvojila mu deo mozga, lekari konstantovali smrt! Stanišić detaljno o horor sceni