Svako ko je prošao kroz sudentske dane zna koliko je to lep, ali i stresan period. Ljubavi koje su se u to vreme rodile, uglavnom su i one za ceo život. Jedan mladić iz Srbije susreo se sa obe strane studentskog života.

Naime, kako kaže, sa 20 godina počeo je svoju prvu vezu. Međutim, veliki problem mu je novac te se boji da nema šta da pruži ovoj devojci i lomi se oko toga da li da raskine ili ne.

311.jpg
Shutterstock 
Mladić studira ali nema novca/ilustracijafoto: Shutterstock

"U suštini studiram u Beogradu i našao sam devojku. Prvu u 20 godina, malo više kasnim, ali... Sad imam jedan problem lično, imam samo 1500-2000 za trošak nedeljno u Beogradu, a većina, da ne kažem sav novac mi skoro ode na menzu. Sad msm stvarno mi je lepo sa njom, ali praktično jedini naši izlasci bi bili šetnja . Eventualno ja da dodjem kod nje, posto sam ja u domu pa ne moze svaki put kod mene jbg. I valja nekad izaći u bioskop,restoran, kafić ili npr da joj kupim neki poklon i tako to. Razmišljao sam da počnem da radim, ali moj fakultet mi apsolutno to ne dozvoljava. Jer su vežbe i predavanja obavezna i traju i po 8h nekad. Jedino ako postoji negde da radim uvek ja treću smenu", počinje svoju ispovest ovaj mladić

Kako dalje kaže, osim što nema novca dovoljno, ni ne izgleda nešto specijalno. Zbog svega toga razmišlja da raskide sa prvom devojkom. Potražio je i savet n a platformi Redit.

zena-muskarac-veza-ljubav.jpg
Shutterstock 
Kako kaže, nema šta da joj pruži jer nema novacfoto: Shutterstock

"Mislim da zaslužuje mnogo bolje od budale sa 2.000 u džepu, a i iskreno ne izgledam ništa specijalno. Bukvalno sam ispotprosečnog izgleda. Tako da ako neko ima ideju da li postoji neki posao isključivo noću da se radi, radio bih. Spavacu 3h dnevno, ali možda ce se navikne moje telo šta znam. Ili prosto da raskinem?", upitao je ovaj mladić.

"Što se kompleksiraš bez potrebe? Šta misliš, svi žele isto? Jel sa tobom? Jeste. Znači da joj nisi ružan. Najgluplja stvar koju možeš napraviti je da si nabiješ kompleks", glasio je jedan od komentara.

"Zaslužuje bolje ne od budale sa 2.000 u džepu, nego od budale koja tvrdi da mu je lepo sa njom a bio bi spreman da je šutne zbog svojih kompleksa", glasio je drugi komentar.

Svi su mu pružali podršku, čak i devojke.

"Kao devojka mogu ti reći da manjak para nije problem svima, pogotovo ako studiraš (gde su predavanja još i obavezna)", napisala je jedna dama.

(Kurir.rs/M.J)