Jedna žena doživela je šok nakon što je nakon DNK testa otkrila da ima davno izgubljenog brata. No, njeno otkriće na kraju je 'uništilo' njegov život.

Priču je na Reditu podelila njena ćerka koja je objasnila da je mama napravila DNK test da bi saznala više o svom porodičnom, ne očekujući da će naići na nepoznatu "povezanost" kada rezultati stignu, piše Mirror.

"Moja je mama napravila DNK test i odabrala je opciju koja joj je omogućila da bude povezana s članovima porodice. Tako je saznala da ima polubrata koji je dat na usvajanje jer je rezultat veze koju je njen otac imao sa starom devojkom", napisala je ćerka.

Njena je mama saznala da je otac bio "prisiljen" prekinuti s tom devojkom jer je ona dolazila iz izrazito religiozne porodice gde se na tinejdžersku trudnoću nije gledalo dobronamerno.

"Devojka se morala odreći bebe. Majčina strana porodice nikad nije znala za njega pre prošle godine. Moj deda je takođe uspeo čuvati tajnu više od 60 godina, što je prilično impresivno", ispričala je. Njena  mama se na kraju sastala s polubratom te nije mogla verovati koliko je sličan njenom ocu.

Počeli su provoditi puno vremena jedno s drugim te su delili priče o svom detinjstvu i tražili njegovu biološku majku. Međutim, njegova je supruga počela postajati ljubomorna na to što on provodi toliko vremena s "novom" sestrom.

"Takođe sam srećna zbog njega što je uspeo pronaći svoju biološku porodicu Ispostavilo se da je celog života živeo 20 minuta od nas, a mi nismo imali pojma. Čak smo išli kod istog porodičnog lekara", podelila je žena.


(Kurir.rs/Večernji/M.J)

kurir televizija ISPOVEST MAJKE UKRADENE BEBE ZA KURIR: Rekli su mi da je umrla, tražila sam DNK, a doktorka mi je OŠTRO rekla: ŠTA ĆE VAM?