Ispovest jedne devojke koja se porodila iznenada u svom domu izazvala je veliku pažnju. Najluđe u celoj situaciji je to što je njen suprug sve vreme bio u drugoj prostoriji ni ne sluteći kakva drama se odvija. 

porodjaj--5.jpg
Profimedia Žena se porodila sama u kupatilu/Ilustracija

Naime, ova 36- godišnja mama petoro dece, je počela da oseća trudove u 5:45 ujutro 11. avgusta 2024, a da nije ni slutila koliko će brzo da stigne njena beba. Nakon što je pratila kontrakcije u kupatilu, sačekala je 15 minuta pre nego što je probudila muža Tonija, jer je računala da će i onako biti "dug dan", kako obično biva sa porođajim,a pa je želela da se bar on što više odmori.

Nekoliko minuta kasnije, Toni je pojurio na sprat da obavesti ženu da je bazen spreman, ali nakon što je ušao u kupatilo, shvatio je da je zakasnio.

- Nisam imala vremena da to obradim, bila sam u šoku. Muž je dotrčao gore kada je kada bila spremna, ušao je u kupatilo i video da mi je pukao vodenjak. Malo mu se zavrtelo glava i rekao mi je da je sve spremno, na šta sam mu odgovorila: "Super, ali vidi šta ja imam". Ostao je u apsolutnom šoku - ispričala je.

porodjaj--1.jpg
Profimedia Muž nije ni slutio šta se dešava u susedoj prostoriji

Na Tonijevo čuđenje, beba Eliot, njihova prva ćerka, već je stigla, teška četiri kilograma.

- Sedela sam sa njom, a on je doveo naše dečake da je upoznaju. Čekali smo da babica dođe i da nas smesti u krevet.

Tegan, kaže da jo je ovo bila najteža trudnoća, i da se baš borila sa jutarnjom mučninom i bolom kako joj se vreme približavalo.

- Pred kraj me je jako bolelo, osećala sam se kao da je u neprijatnom položaju. U početku sam imala jake jutarnje mučnine koje nisam imala sa svojim dečacima. Nismo saznali pol dok se nije rodila, pa sam se šalila da mora da je devojčica jer moji momci nikada ne bi postupali sa mnom na ovaj način - ispričala je ova mama i dodala da je Eliot „savršena“ i jednako „slatka“ kao i njena četiri velika brata.

(Kurir.rs/Ona/M.J)

 BONUS VIDEO:

Kurir televizija "Šest meseci krili od mene da mi beba nije imala kiseonik na porođaju, a danas ima cerebralnu paralizu" Lekari ostali u šoku posle bolnih reči neutešne majke