Poslednje trenutke Arine Glazunove uhvatila je njena drugarica u teško gledljivom klipu snimljenom u Tbilisiju, u Gruziji, prošlog petka.

download (1).jpg
Printskrin Ništa nije slutilo na nesreću

Na snimku se vidi 24-godišnja Arina iz Moskve kako korača preko pločnika pevajući uz hit ruske grupe Hunger Bois „For The Last Time“ 27. septembra. Ovo je užasan trenutak kada je žena pala u smrt nakon što se spotaknula o zid dok je snimana kako peva i pleše sa svojom prijateljicom.

download (2).jpg
Printskrin Nije ni slutila da će snimiti poslednje trenutke života svoje prijateljice

Arina se vidi kako bez nje gleda ka kameri svoje prijateljice na telefonu, gledajući kuda ide. Dok ona nastavlja da peva, telefon se okreće njenoj prijateljici, čije se oči iznenada rašire od užasa kada vidi kako Arina nestaje glavom iznad ivice zida i ulazi u podzemni prolaz. Arinini panični krici se nakratko mogu čuti u snimku.

Lokalni mediji navode da je ruska državljanka posle pada hitno prebačena u bolnicu, ali je kasnije preminula od povreda glave i preloma vrata. Od tada je pored stanice metroa u kojoj se dogodila tragična nesreća postavljeno ulično obeležje, a meštani polažu cveće na mestu događaja.

Na fotografijama mesta gde se dogodila tragedija vidi se zid iznad pada na betonske stepenice. U podnožju stepenica vidi se mali spomenik Arini.

Nekoliko korisnika društvenih mreža izrazilo je šok zbog tragedije, a nekoliko njih komentarisalo je bezbednost ulaza u stanicu metroa.

download.jpg
Printskrin Arin je ostala mrtva nakon pada

Jedan lokalni Dato Akobija oglasio se na društvenim mrežama kako bi rekao koliko je opasan zidić koji je Arina preko kojega je pala.

Drugi korisnik društvenih mreža je rekao: „Zašto nema bezbednosnih ograda? Da li je normalno da svakodnevno hodaju po ivici provalije?'

(Kurir.rs/M.J)

 BONUS VIDEO:

Kurir televizija OPASNE IGRE ZA LAJKOVE: Deca rizikuju život zbog popularnosti na TikToku, stručnjaci upozoravaju na kobne posledice