Jednu majku su ostavile u neverici fotografije ponašanja njenog partnera na venčanju na kojem je bio bez nje.  Ostala je kod kuće sa svojim mališanom i njihovom šestonedeljnom bebom, jer su mlada i mladoženja imali zabranu dece. Rekla je da je njen partner otputovao na „kratko putovanje avionom“ na venčanje njihovog prijatelja sredinom nedelje.

Žena sa kojom je razgovarao pre nego što je trebalo da prisustvuje njihovoj vezi, ali nije bila zabrinuta jer se „izgleda da se ništa fizičko nikada nije dogodilo.

Kada sam bila trudna sa našim prvim, moj muž je dobio poruku od nje sa pitanjem da li želi da igra onlajn igricu“, rekla je ona, postavljajući na Mumsnet.

2.jpg
Shutterstock 

„Mislila sam da je to čudno, ali on je rekao da su igrali onlajn igrice pre nego što smo se mi i upoznali i da nije razgovarao sa njom dok smo bili zajedno. Bila sam pomalo sumnjičava da bi neko mogao da pošalje poruku, ali sam to prihvatila, iako sam njuškao na njenom fb/instau i videla da su mu se dopale sve njene slike, koje su prvenstveno bile selfi.”

Na dan venčanja njen partner i žena delovali su prijatnije nego što se očekivalo.

Pronašla je fotografije na kojima zajedno plešu među snimcima gostiju koje je mladoženja objavio na internetu.

Fotografija je samo njih i iako više liči na običan ples nego na spori ples, on blista gledajući u nju, njena ruka je veoma blizu njegovoj kao da su samo pustili držeći se za ruke“, rekla je ona.

Gledajući to, svako bi pomislio da su (veoma srećan) par.

Da li da ne budem sumnjičava ako se nešto dalje dogodi i/ili da se samo osećam malo tužno?“

womanworkinginhomeoffice4240505.jpg
Promo 

Odgovori na objavu bili su podeljeni iako je fotografija bila crvena zastavica koja je zahtevala da se suoči sa njenim partnerom.

„Bila bih povređena. Naročito sa bebom od 6 nedelja – to je ranjivo vreme“, rekla je jedna osoba.

„Morate razgovarati sa svojim partnerom. Trenutno se uopšte ne ponaša dobro", usledio je drugi odgovor.

Kada ste 6 nedelja posle porođaja, on bi trebalo da vas štiti i pomaže, a ne da leti na venčanja ostavljajući vas da se nosite dok on pleše celu noć", usledio je još jedan.

(Kurir.rs/M.J)