Saznanje da vas muž vara je razarajuće, ali kada to radi sa osobom koja vam je bliska, istinski je pogubno i jedan od najvećih emotivnih udaraca koji neko može da doživi. Upravo se to dogodilo Amerikanki Hejli Mej - muž ju je prevario sa najboljom prijateljicom! Istinu je saznala na najgori mogući način: praktično na porođaju iste te drugarice, kada je shvatila da je beba zapravo dete njenog supruga Trevisa.

Pre nekoliko godina Hejli nije bila u zavidnom položaju, imala je troje dece, i kao bivši zavisnik od narkotika borila se sa tim da ostane "čista". Međutim, kada ju je kontaktirala bliska prijateljica, koja se takođe borila sa zavisnošću, rekavši joj da ima trudove i da je trenutno beskućnica, to jest da nema gde da ode posle porođaja, Hejli nije oklevala oko toga da li treba da joj pomogne ili ne.

Odmah ju je odvezla u bolnicu, ostala sa njom tokom porođaja i bebi i njoj otvorila vrata svog doma nakon što su otpuštene iz bolnice.

"Bila sam sa njom kada je dobila epidural i nosila sam narukvicu za tate u bolnici, a morala sam i da kupam bebu. Bila sam srećna što sam deo toga", otpočela je onu svoju priču na TikToku.

No, samo tri dana posle porođaja, nakon što su mama i beba otpuštene iz bolnice, Hejli je sasvim slučajno saznala poražavajuću istinu.

"Upravo smo došli kući iz bolnice, kupala sam i presvlačila bebu kada je okrenula vrat, a ja sam uočila njenu urođenu manu. To je teško uočiti kada su bebe tako male, a posebno jer je nisam ni ciljano tražila", objasnila je Hejli medijima.

Naime, ona je ugledala naslednu izraslinu na ćerki svoje najbolje drugarice, kakav ima i njen najstariji sin. "Isti beleg ima i nekoliko druge dece mog muža. Tako da sam tačno znala da je dete moje najbolje drugarice i dete mog muža", objasnila je.

U tom trenutku, ista ta prijateljica stajala je odmah do Hejli. "Obe smo videle tu izraslinu i pogledale smo se - sve je bilo jasno. Nije mogla ništa da kaže, samo je spustila glavu i pogledala u pod, a ja sam jednostavno znala istinu", dodala je.

Screenshot 2024-10-07 14535013231.png
screenshot TikTok/haileymae93 

Hejli kaže da je u početku bila u ogromnom šoku, tolikom da je jedva mogla da razume sve što se dogodilo. "Kada se to desilo, morala sam da izađem napolje. Samo sam se pomolila i pitala sam Boga šta da radim u toj situaciji. U sve je bila uključena i beba, pa sam morala da sagledam širu sliku, a ne samo ono što ja osećam", istakla je ova 31-godišnjakinja.

Kada je prvobitni šok prošao, Hejli je oprostila svojoj prijateljici i dozvolila njoj i bebi da još nekoliko meseci ostanu pod njenim krovom. Takođe, Hejli je otkrila da ju je suprug prevario sa još najmanje 30 žena tokom šest godina braka, te da je dobio još dvoje dece sa dve druge žene. Tu nije kraj, on je priznao da ima ukupno još devetoro dece, koje je dobio dok nije bio u braku sa njom. Ona se razvela, ali je zbog njjhove zajedničke dece i sa Trevisom ostala u korektnim odnosima.

Njeno iskustvo svojevremeno je obišlo sve društvene mreže; samo snimak na TikToku ima preko 3,4 miliona pregleda. Mnogi su joj čestitali na tome što je pronašla snage i volje da oprosti i prijateljici i bivšem suprugu i da velikodušno postupi u datom trenutku.

"Morala sam to da im oprostim zbog sebe i zbog dece", zaključila je.

Hejli je danas srećna u novom braku sa drugim čovekom, a dobila je još dvoje dece sa njim.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S.)

Bonus video

TikTok/angelaxlaba preljuba