Bivša radnica jednog restorana nakon nekoliko godina rada dobila je otkaz. Kako je objasnila, razlog je totalno bizraran. Naime, bez posla je ostala zbog fizičkog izgleda. 

Ona je svoju ispovest podelila na platformi Redit, i ubrzo od ostalih čitalaca dobila brojne komentare podrške. 

konobarica-kafic-2.jpg
Shutterstock, Ilustracija 

"Radila sam u skupom restoranu 3 godine, a onda su me odjednom otpustili zbog prekomerne težine," rekla je.

Nakon toga je dala uvid u svoje bivše radno mesto, tvrdeći: ,,Oni zapošljavaju samo fizički privlačne ljude za konobarice, a ja sam pre 3 godine odgovarala tom opisu."

Dodala je: ,,Još uvek sam privlačna, samo malo teža. Još uvek ne mogu da verujem da se ovo dogodilo."

profimedia0013477160.jpg
Profimedia / keith morris / Alamy / Alamy / Ilustracija

Komentari podrške

Nije prošlo dugo pre nego što je u komentarima počela iskrena diskusija, pri čemu su mnogi izrazili svoj užas zbog situacije bivše radnice.

Jedan čitalac je otkrio da je imao slično iskustvo dok je radio za američku vojsku, tvrdeći da su ga 'zamalo otpustili' jer je imao '1% više od dozvoljene telesne masti'.

Nakon toga je pitao ženu koja je objavila ispovest: ,,Da li je dobijanje na težini uticalo na napojnice koje ste dobijali?", na šta je ona odgovorila: ,,Da, napojnice su se smanjile."

Drugi čitalac je postavio pitanje otpuštenoj: ,,Pored otkaza, da li su vas osoblje i menadžment drugačije tretirali kada ste počeli da dobijate na težini u poređenju sa kada ste počeli?"

Ona je odgovorila: ,,Da, bila sam zlatna devojka kada sam počela i postala sam predmet podsmeha."

Nakon što je treći čitalac pitao da li su brige viših članova osoblja bile prenete njoj pre nego što je otpuštena, odgovorila je: ,,Razgovarali su sa mnom o tome, ali nisu spomenuli da će me zapravo otpustiti."

(Kurir.rs/Najžena/M.J)

00:16
Momak izveo lutku na naduvavanje na dejt Izvor: TikTok/t_bjork