Lisa Tarner majka je jedanaestoro dece i ma koliko god zvučalo nemoguće, njena svakodnevnica je organizovana i porodica savršeno funkcioniše.

Ova 40-godišnja žena iz Misurija za medije je otkrila kako funkcioniše njena velika porodica, kao i njen prosečan dan.

Kako je navela ustaje u 6.30 svakog jutra, kako bi organizovala čitav dan. Uz školu kod kuće za osmoro dece i mnoštvo kućnih poslova, Lisa je priznala da joj samo večernji sati ostaju za posao koji radi kao frilesner.

Na hranu troše mesečno oko 176.000 dinara

Budući da je reč o velikoj porodici, tako je i kupovina namirnica pozamašna. Tanerovi mesečno troše oko 1500 evra (oko 176.000 dinara) samo na namirnice, a meso kupuju direktno od lokalnog farmera.

A nije samo kuvanje obiman posao koji Lisa svakodnevno radi, ona rakođe na dnevnom nivou opere pet do šest mašina veša kako bi svi članovi porodice imali čistu odeću. Lisa je istakla da njihov život usled brojnosti i obaveza možda deluje haotično, ali da ona taj haos voli.

Do najsitnijih detalja

  • Svaki dan u domu Lise Taner iz Misurija je organizovan do najsitnijih detalja. Drugačije nije moguće organizovati dečje aktivnosti.
  • Ona od 6:30 do 9:30 priprema doručak i decu za školu, a zatim deci daje vreme za Lego izazove i korišćenje telefona i televizije od 9:30 do 11 sati.
  • Nakon kratkih kućnih poslova, porodica uživa u zajedničkom ručku i igri, dok deca od 13 časova imaju vreme za dremku.
  • Predviđeno je vreme i za hobije, slobodne aktivnosti i večeru, nakon čega porodica od 18 do 20:15 provodi vreme zajedno pre spavanja.
  • Večernji sati su posvećeni pripremi za sledeći dan i ličnom poslu koji Lisa obavlja kao freelance pisac.


Najstarije dete 22 godine, najmlađe 20 meseci


Njena deca su različitog uzrasta. Najstarija ćerka Džejmi ima 22, Oven 18, Džefri 15, Eli 14, Sidni 12, Sajmon 11, Brin 9, Brajson 7, Tajler 5, Ezra 3 i najmlađa Sali, koja ima 20 meseci.

- Bila bih srećna da imam još dece zahvalna sam na svakom od njih - rekla je Lisa za britanske medije, otkrivajući da voli život u haosu.

Jedno je sigurno, mame širom sveta skidaju kapu ovoj hrabroj ženi koja savršeno živi sa svojom velikom porodicom.

(Kurir.rs/I.M.)

 BONUS VIDEO:

01:01
Majka naplaćuje drugarima ćerke igranje u njenoj kući Izvor: TikTok/shay.nanigans87