Srbin priznao da ženu vara sa koleginicom ali da ga grize savest: "Gadiš mi se, niko te nije terao na brak" - žestoko su ga napali

Profimedia

Za dugovečan brak važno je da se partneri poštuju, volje i imaju dobru komunikaciju. Ovo poslednje je možda i ključno kako bi se problemi i nerazumevanja na vreme rešili. Međutim, čak i kada neki brak ili veza naizgled deluju idealno, desi se da to i nije baš tako. Posredi je uvek neka priča o neverstvu koju oni koji preljubu načine opravdavaju na razne načine.

Koleginica sa posla pomutila mu je razumfoto: Profimedia

Ispovest jednog Srbina na Reditu je podigla veliku buru. Kako kaže, prevario je suprugu i za to, naravno, ima opravdanje.

"Negde jednostavno moram da podelim, i osude mi dobro došle mislim. Imam 31 godinu, moja žena isto, u braku smo 3 i po godine, pre toga u vezi 4. Decu nemamo. Pre nje sam bio baš stidljiv sa devojkama, nesiguran, pre nje nisam ni verovao da bih se ja mogao naći u braku uopšte. Oslobodila me je u svakom smislu, ohrabrila, ulepšala mi život. I tako jeste i danas", počinje ispovest ovaj mladić.

Kako dalje nastavlja, jedna koleginica privukla mu je pažnju:

"Ali neki se vrag uvukao... Imam koleginicu, 40 godina, udata, majka, i lomi me koliko mi se ona dopada već duže vreme. Imamo jako dobar odnos, nismo samo kolege već i pravi prijatelji, provodimo dosta vremena zajedno zbog posla. Dovoljno smo bliski da se otvaramo jedno drugom, ona posebno, u braku je 16 godina, ne stidi se da priča o tome da nije fantazija danas. Malo je ovako povučena, ali je svesna sebe, lepa je i to zna ali ne potencira, više je onako rezervisana osoba. Ali ja izludih, jednostavno primio sam se na nju nenormalno... Delim joj komplimente, hvalim joj izgled, kosu, kako se obukla, hvalim je više nego ženu u tom smislu, i loše se osećam zbog toga, ali ponavljam uvek. Njoj prija, vidi se, uvek se nasmeje, kaže da voli moju spontanost. Nismo nikad bili na granici nečega, zapravo 95% kontakta je posao. Dopisujemo se često, počne zbog posla, nekad se nastavi ovako privatno i taman kad pomisliš da bi se oslobodili još više, nekako stane", poručuje ovaj mladić, a onda je objasnio i kako se oseća pored svega:

"Ne znam šta da radim. Prema ženi se ponašam kao i uvek, pažljiv sam, pričamo, izlazimo, emotivno štimamo... I kad sam s njom uvek se podsetim koliko sam srećan jer je imam... Ali čim se nađem sam, meni koleginica obuzme misli, gledam njen IG, listam naše prepiske, mislim o narednom radnom danu sa njom...Ne znam kako to objasniti. Besan sam zbog ove situacije, imam grižu savesti, znam da nije u redu, ali meni je ta žena jednoostavno postala kao neka pritajena euforija", napisao je ovaj muškarac.

Ova anonimna ispovest izazvala je brojne komentare korisnika Redita.

"Dobrovoljno si stupio u brak, niko te nije terao da se venčavaš ako već nisi bio spreman", "Skupo će te koštati nešto sto će kratko trajati", "Da je koleginica htela, prevario bi je ti na keca", "Gadiš mi se", samo su neki od komentara ispod njegove ispovesti.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

This browser does not support the video element.

PREMIJERA SERIJE "SABLJA" U NARODNOM POZORIŠTU U SARAJEVU! Ekskluzivan intervju Dragana Mićanovića: Ovo sam radio iz srca!  Kurir televizija