ON JE ZAVODNIK BROJ JEDAN U BARU: Aleksa ljubio Dejanu, Kristinu i Sanju koja voli ŽENE! Posle prešao na MUŠKARCE i zaveo Marka!
Foto: Printscreen

OSTAVIO UTISAK

ON JE ZAVODNIK BROJ JEDAN U BARU: Aleksa ljubio Dejanu, Kristinu i Sanju koja voli ŽENE! Posle prešao na MUŠKARCE i zaveo Marka!

Bar -

Titulu švalera u rijaliti "Baru" za kratko vreme osvojio je Aleksa Barudanov, mladić iz Deronje koji je u šouu tek nekoliko dana.

Aleksa Barudanov
foto: Instagram

Novi barovac za sada je definitivno zavodnik broj 1, što povtrđuju afere sa nekoliko učesnica, ali i muškaraca!

Rijaliti Bar, Aleksa Barudanov, Kristina Stanković
foto: Printscreen

Čim je ušao u rijaliti, na njega su odmah navalile dve cimerke, Kristina Stanković i Dejana Deletić koje su se borile za njegovu naklonost. Ni jedna ni druga nisu marile što se ljubio i flertovao sa obe, već su nastavile da se trude oko njega.

Rijaliti Bar, Aleksa Barudanov, Kristina Stanković
foto: Printscreen

I dok je Kristinu znao još iz spoljnog sveta, samo nekoliko sati nakon što je ušao u rijaliti, stupio je u prisni odnos i s Dejanom, za koju je sam rekao da mu savršeno odgovara njen karakter i ponašanje, ali da ne veruje da će ona pristati da imaju seksualne odnose pred kamerama jer ima porodicu. Zato je prešao na treću ukućanku, a Kristini i Dejani je tada srušio svaku iluziju.

rijaliti Bar
foto: Kurir televoizija

Da Aleksa ne bira, dokazao je kada je bacio oko na Sanju Jakšić, cimerku koja otvoreno priznaje da je privlači isti pol. Izgleda da je i ona pala na šarm Barudanova, pa su se pre nekoliko večeri ljubili usred bara, što je šokiralo ostale učesnike. Kada ga je, potom, Jakšićka pitala da spavaju zajedno u krevetu, on nimalo nije oklevao, već je pristao.

rijaliti Bar
foto: Kurir televoizija

Inače, Aleksa Sanju smatra "vrh ribom", a po tvrdnjama njegovih prijatelja, još dok je bio van rijalitija, tvrdio je da mu se sviđa.

- On je odlepio za Sanjom. Iako smo mu svi pričali da od toga nema ništa i da ona nije devojka za njega, jer je gej orijentacije, on ne odustaje. Kad smo videli da se ljubi s njom, nismo mogli da verujemo svojim očima. Iako svi misle da je to sprdnja - nije. On od nje neće odustati, iako je ona počela da ga ignoriše i rekla mu da joj se više ne približava. Meni se čini i da Sanji prija kad se ljubi s njim, svi smo videli kako mu je uzvraćala poljupce. Da ne oseća ništa prema njemu, ne bi se tako ponašala - rekao nam je Aleksin drug.

Aleksa Barudanov
foto: Printscreen

Međutim, gledoci smatraju da je njegova seksualnost upitna i da ni sam ne zna gde udara. Dokaz za to su intimne scene sa cimerom Markom Tošićem, koji ga je na blic poljubio u usta. Tome u prilog idu i komentari barovaca koji tvrde da Barudanov ima simpatije prema Sanji, jer je ona muškobanjasta, te ga podseća na muškarca.

Sanja Jakšić
foto: Kurir

Sve u svemu, ostaje da vidimo ko je naredna učesnica ili možda učesnik koji će se naći na Aleksinom radaru, kao i da li su njegovi postupci samo taktika da postane glavni zavodnik ili je zaista nesnađen.

Kurir.rs

Bonus video:

54:31

BAR PREGLED DANA 23.01.2022

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track