00:23

Kamere snimile ubicu Luke Žižića

istraga likvidacije na novom beogradu

UBICA LUKE ŽIŽIĆA KRIJE SE U ŠTEK STANU U BLIZINI MESTA ZLOČINA?! Policija IMA VAŽNE DOKAZE za utvrđivanje identiteta pucača VIDEO

Crna Hronika -

Policija od sinoć češlja Novi Beograd zbog sumnje da se ubica vlasnika kafić "Ritual" Luka Žižić (37) krije u štek stanu koji je iznajmio kako bi se primirio 48 sati nakon likvidacije.

1 / 19 Foto: Nenad Kostić

Ono što je do sada policija zaključila jeste da je zločin dugo i do detalja isplaniran i da napadač zna da policija intezivno traga za njim i da mu je najbitnije da se dva dana primiri, piše Blic.

- Iz dugogodišnjeg iskustva i na primerima ovakve likvidacije mogu reći da se ubica najverovatnije krije u nekom od obližnjih stanova. Imao je zadatak da što pre pobegne nakon zločina. Iz tog razloga izabrao je električni trotinet. Sa njim se brzo i lako kreće kroz uske ulice. Pomoću njega brže je stigao na odredište - objašnjava sagovornik blizak istrazi.

Ubica je nakon zločina ostavio svoj DNK-a trag i radi se na utvrđivanju njegovog identiteta.

- Osumnjičeni je ostavio otiske na pištolju i rukavicama, ali ima njegovih tragova krvi na mestu ubistva. Našli smo i njegovu masku i kačket - dodaje sagovornik.

00:52

Pucnjava Nehruova, kafic Ritual

Ubica je obučen u radno odelo ušao je u kafe "Ritual" gde je sedeo Luka sa prijateljima i bratom. Zamolio ih je da ode do toaleta gde se kratko zadržao. Izašao je sa pištoljem u ruci i prišao mu i zapucao.

On je vlasniku restorana pucao u glavu i grudi. U nameri da zadrže ubicu brat ubijenog i prijatelji skočili su na napadača. U jednom trenutku su ga bukvalno držali, ali su ga pustili kada su videli da je Lukin brat uzeo nož u ruke i da ima nameru da ga izbode.

00:17

Pucnjava Nehruova, kafic Ritual

Policija je uzela snimak iz restorana, na kome se vidi lik ubice za kojim se intezivno traga.

Kurir.rs/Telegraf

bonus video:

00:42

Prvi snimak sa lica mesta, pucnjava kafić Ritual

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track