NENAD PERIŠ ZA KURIR: Ova vest me je potresla više nego što sam očekivao! Hvala svima na molitvama i saosećanju, dolazim u Beograd
Foto: Mondo, Uroš Arsić/Mondo, Privatna Arhiva

otac mateja periša

NENAD PERIŠ ZA KURIR: Ova vest me je potresla više nego što sam očekivao! Hvala svima na molitvama i saosećanju, dolazim u Beograd

Crna Hronika -

- Jutros me je kontaktirao MUP Srbije i informisao da je pronađeno telo koje na sebi ima obuću i odeću kao što ju je Matej u trenutku nestanka pre 139 dana imao. Na žalost, to ukazuje da s vrlo velikom verovatnoćom se radi o Mateju. Strašno me je potresla ova vest, bez obzira na to koliko sam mogao to očekivati.

Matej Periš, pronađen
foto: Zorana Jevtić

Ovo je za Kurir naveo Nenad Periš, otac Mateja koji je jutros posle skoro pet meseci pronađen na Adi Huji. Telo mladog Splićanina pronašli su mornari koji su i pozvali policiju.

- Mora se uraditi službeno DNK analiza i uporediti sa mojim DNK profilom. Tek tada će biti službeno objavljeno. Do tada, iako je vrlo verovatno, moramo pričekati.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

Periš je najavio da dolazi u Beograd.

- Hvala svima, polliciji, novinarima, sveštenstvu, ljudi svima hvala na molitvama i saosećanju - zaključio je nesrećni čovek.

Kurir.rs/ J.I.

Bonus video:

04:36

Oglasio se Nenad Periš nakon što je pronađeno teko za koje se sumnja da je Matejino

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track