KUPAĆI JEDVA POKRIO BUJNE GRUDI! Luna Đogani objavila fotku s plaže iz Dubaija: Osunčala ZANOSNO telo i trudnički STOMAK! (FOTO)
Foto: Printscreen/Pink

vrele fotke

KUPAĆI JEDVA POKRIO BUJNE GRUDI! Luna Đogani objavila fotku s plaže iz Dubaija: Osunčala ZANOSNO telo i trudnički STOMAK! (FOTO)

Stars -

Bivša rijaliti učesnica i pevačica Luna Đogani danima je već u Dubaiju odakle redovno izveštava svoje pratioce na društvenim mrežama o svakom svom koraku. Njene poslednje objave privukle su veliku pažnju.

Naime, Đoganijeva je objavila fotku sa plaže u kupaćem kostimu, a pored zanosnog tela i ogromnog stomaka, mnogima je privuko pažnju i što joj kupaći jedva pokriva bujne grudi.

Podsetimo, Luna je ušla u sedmi mesec trudnoće, a juče je proslavila svoj 25. rođendan na vrhu Burž Kalife, sa svojim verenikom Markom Miljkovićem. Njena majka Anabela Atijas ovako joj je čestitala rođendan:

"Meni današnji dan ništa na ovom svetu i niko ničim ne može premašiti, jer sam na današnji dan postala mama i otkrila novu dimenziju ljubavi, ali hvala svima koji mi šalju čestitke, upravo je to ono malo ljubavi koje sve trebamo. Živela ljubav", napisala je Anabela.

Luna Đogani
foto: Printscreen

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:11

LUNA ĐOGANI POKAZALA KAKO JOJ SE BEBA RITA U STOMAKU: Rijaliti zvezda skoro u 7. mesecu, uživa u TRUDNOĆI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track