VENDI O TOPČAGIĆKINOJ PESMI NA SANREMU: ZLATAN je sa toliko STILA LANSIRAO NADU kao naš jedinstven BREND na EVROPSKU scenu
Foto: EPA/Ettore Ferrari, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

ODUŠEVLJENA

VENDI O TOPČAGIĆKINOJ PESMI NA SANREMU: ZLATAN je sa toliko STILA LANSIRAO NADU kao naš jedinstven BREND na EVROPSKU scenu

Stars -

Prošlo je deset dana otkako se Zlatan Ibrahimović na Sanremu pojavio uz taktove pesme "Jutro je" koju izvodi Nada Topčagić, a o tom gestu se i dalje priča širom regiona. Pevačica je u jednoj izjavi rekla da su joj malobrojne kolege pružile podršku i obradovale se njenom uspehu, što smatra sujetom i ljubomorom. Jedna od retkih koja se oglasila je Vesna Vukelić Vendi, koja je pre petnaestak godina urnebesnim nastupom proslavila "Jutro je" na internetu.

Nada Topčaigić
foto: Damir Dervišagić

- U ovoj otupeloj atmosferi estradne scene kojom mešetare "promoteri" promiskuitetnog seksa, počevši od posrnulih starijih pevačica koje jure piletinu i koroziraju po medijima, desila se ova velika pobeda popularne kulture! Narod sad ima priliku da vidi šta znači kada gospodin, šmeker, Zlatan sa toliko stila i dostojanstva lansira Nadu kao naš jedinstven brend na evropsku scenu. Ovakvom trijanglom, Zlatan - Nada - Sanremo, je pravda zadovoljena! Ovo je pobeda žene koja ima moralne kočnice, koja nije seksualno opterećena i ima moć da jedinstvenim glasom i senzibilitetom "operiše" ljudsku dušu - kaže Vendi za Kurir, dodajući da je Topčagićkin kvalitet prepoznao Ibrahimović, a da su to potvrdili i Italijani.

TV Pink, Vendi Vukelić

- Nada je rođena kao posebna i nije mi samo jasno zašto se čudi tome da korozivni deo estrade ćuti o njenom uspehu. Oni ne ćute, već ropću u sebi sa prezirom! Jer, da se ovo desilo nekoj posrnuloj sredovečnoj pevačici koja šeta anonimnu piletinu, onda ne bi moglo da se živi od nje. Sve naslovne strane bi bile ispunjene i još bi Zlatanu takav profil posrnule pevačice nakalemio aferu sa njom i druge, slične smicalice - smatra Vukelićeva.

Kurir.rs/A.P.

BONUS VIDEO:

00:22

NADA TOPČAGIĆ PORUČILA IBRAHIMOVIĆU: Idem i u CRKVU SVETE PETKE da se MOLIM za njegovo zdravlje (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track