IVA SE LJUBILA SA ANINIM SUKIJEM?! Upoznala ga je u julu, mesec dana mu je slala poruke, a evo i KAKVE! Čak se i SNIMALA!
Foto: Dragana Udovičić, Printskrin/Instagram

raskrinkana

IVA SE LJUBILA SA ANINIM SUKIJEM?! Upoznala ga je u julu, mesec dana mu je slala poruke, a evo i KAKVE! Čak se i SNIMALA!

Rijaliti -

Iva Grgurić, na iznenađenje mnogih, progovorila je o poljupcu sa čuvenim Sukijem, koji je dugo bio poznat javnosti kao jedan od bivših momaka Ane Korać. Kako je istakla, ništa se više između njih nije desilo, a o poljupcu je počela samo da bi razjasnila neke druge stvari u razgovoru sa Minom i Markom.

Naime, tokom protekle noći, mnogi su ostali u šoku zbog Ivine potresne ispovesti. Ona je govorila o imućnom biznismenu, te maltretiranju koje je od njega doživela, a idućeg dana Mina i Marko nastavili su da polemišu na tu temu. Iva im se tada pridružila, pa razjasnila borjne nedoumice.

"Ona je trpela psihičku torturu iz kuće. Samo se jednom spakovala i otišla da radi sezonu na Zrću. Posle toga je dobila te pare, radila je u separeima, proglašena je za najbolju hostesu. Kad je nakupila para našla je stan. Otišla kod tog čoveka, kupio joj auto, onda je ugrađivao kamere. Otišla je od njega kad je našla ovog M... Otišla je od njega u pidžami", pričala je Mina.

foto: Printskrin / You Tube

"Ja Sukija takvog ne poznajem, on na mene ruku nije stavio. Mi smo super", dodala je ona.

"Je l' ti malo čudno što sve devojke koje se povezuju sa prostitucijom znaju tog Sukija? Ne ulazim u Ivinu priču. Nego Ana Korać, ti, Anđela Veštica, svi ga znaju, svima je vajni drug", mislio se Marko.

"Šokirana sam bila zbog Zerine", nadovezala se dalje Mina.

"Suki nema nikakve veze sa tim. Njega sam prvi put upoznala ove godine u julu mesecu. Samo dva dana sam ga videla. Mesec dana smo se dopisivali, ja sam mu se snimala, slala poljupce, kao sve devojke. Nisam znala da Suki i taj moj bivši imaju konflikt, oni su veliki neprijatelji", rekla je Grgurićeva pa dodala:

"Ja kad vidim invalidska kolica, ja se stresem. On je pretio meni i pumpadžiji. Bili smo na večeri sa Sukijem, mi smo spavali u njegovom apartmanu. Ja i Suki smo se poljubili, ništa se više nije desilo", zaključila je ona.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Instagram, Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja